3429 zenekar 12450 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. április 15.

A Tits & Clits hősies menekülése

Copyright:

Még le sem csengett a Pill Popper c. számuk nemzetközi visszhangja, máris új kiadvánnyal rukkolt elő a Tits & Clits: az Epic Run EP-n két eredeti szám és azok remixei kaptak helyet. Az átértelmezők között van hazánk két jelese, Andro és Sikztah.

A Tits & Clits duónak március végén jelent meg az ausztrál énekesnővel, Beccivel közös Pill Popper című száma, amely lelkes fogadtatásra talált a dirty electro kedvelői között, s olyan nagy nevek játsszák, mint Tommie Sunshine, Dave Spoon, WoNK és Phonat. A provokatív szövegű, húzós elektró trekk még javában hódít a klubokban, de máris itt a budapesti srácok új zenecsomagja: egy masszív EP a Dirty Disco Trax gondozásában.

A német labelnél megjelent pakk két eredeti számot foglal magába: a robbanáspontig feszült Epic Run a jól ismert franciaelektrós hangzást frissíti fel és dobja meg hangulatfokozó vonósokkal, míg a vészjóslóan döngető Armageddon maga a fidget-es diszkó-apokalipszis. A számokat nemcsak a nemzetközi elektró-színtér válogatott ászai - az amerikai Disco Villains és Bul!m!atron, illetve az angol Hoaxx - gyúrták át, hanem két kiváló hazánkfia is: Andro (Nobody Moves fedőnevű projektje), valamint Sikztah.

Az EP-jük remixerei közül a Disco Villains-szel és a Hoaxx-szal olyannyira egy hullámhosszra került a Tits & Clits, hogy előbbinek viszont-remixelnek, utóbbival pedig közösen dolgoznak egy új számon. A nemzetközi bedolgozások mellett a fiúk folytatják a hazai szálak szorosabbra fűzését: kiadásra vár egy Sooeri & Poolek- illetve Neo-remixük.

A Tits & Clits-szel kapcsolatos további hír, hogy a Miami Winter Music Conferenc-en hatalmas sikerrel mutatták be a The Electro Wars című dokumentumfilmet, amelynek ők írták a főcímzenéjét. Az elektró (amerikai) térhódítását és a zenei- illetve a klubéletre gyakorolt hatását áttekintő műből Európa több városában is tartanak vetítést, szó van a budapesti bemutatásáról is.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 29.

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek. Tovább

2020. március 29.

Kárfelmérés: a válaszadók 95,8%-ánál volt programlemondás

Közel kilencszáz, a könnyűzenében valamilyen módon érintett kolléga töltötte ki az elmúlt tíz napban a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) olasz mintára készült elektronikus kérdőívét, ami elsősorban a szférában már látható károkat igyekezett felmérni. Március 11-e után a válaszadók 95,8%-ának kellett előre leszervezett programokat lemondania, illetve ezek többségét (82,4%) megpróbálni egy későbbi időpontra áttenni. Tovább

2020. március 29.

Elindul a #mertkelladal kampány

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben. Tovább

2020. március 29.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik. Tovább

2020. március 28.

Koronavírus: rászoruló szerzőknek és előadóművészeknek segít az EJI és az Artisjus

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület. Az összehangolt intézkedéssel azoknak az előadóművészeknek és könnyűzenei szerzőknek nyújtanak segítséget, akik a koronavírus miatt elmaradó előadásaik és más munkáik következtében vesztik el jövedelmüket.
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky