3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. február 15. | Joss Beaumont

Vicces galéria! A Kolin és Szalacsi Sándor az Operabálon

Copyright: Velvet

Legyünk őszinték: a mi kis furcsán csillogó, homályos ismertségű vendégsereglettel bíró, igazi magyar Operabálunk, egy kicsit sem mozgatja meg, a magunkfajta „bérből” és a munkából élők fantáziáját. Illetve talán mégis: ha történik valami vicces is a színfalakon túl. A minap lezajló neves eseményen, a sokunk által kedvelt Kolin frontembere, Márk tette tiszteletét. De tulajdonképpen, mi a francot keresett ott?

Ha van esemény, amely a mai, válságtól sújtott, de valahogy mégis talpon maradni kívánkozó kishazánk lakosait megosztja, hát az kérem a fájdalmas rongyrázásról elhíresült Operabál, amit én sokkal inkább hívnék Operettbálnak, hiszen sehol egy Aida vagy Figaro házassága, csak a helyszín, mely természetesen maga az Operaház. Arról a rendezvényről beszélünk, ahova a legdrágább beugró potom 325 ezer forint bírt lenni, de hát megnyugtató, hogy a legolcsóbb „csak” 75 ezer, így tényleg bárki ott lehetett, aki csak akart. Ja, hogy némi él van abban, hogy évek óta tüntetők hada lepi el a főbejárat előtti teret, mert nekik csípi a szemét a kissé túlzott pompa, miközben emberek ezrei küszködnek a konkrét életben maradásért? Nos, hát igen, ez egy érdekes kérdés, de bízzuk a szakemberekre ennek megfejtését.

Hogy mi mégis miért írunk erről a ritka gusztustalan és jelen pillanatban némileg ízléstelennek tartott rendezvényről? Hát mert mit ad isten, a magyar underground popzenei szcéna egyik elképesztően tehetséges képviselője, a The Kolin frontembere, Márk is jelen volt az eseményen, méghozzá meglepő módon, de annál viccesebb kivitelben.

Történt ugyanis, hogy Márkot felkérte a Velvet, miszerint mi lenne, ha ő lenne a szakértő az idei Operabálon, oszt majd jól képriportozzák őt, ahogy azt kell, méghozzá némi humorral és iróniával, aminek a képanyagát fel is pakolta a Facebookra.

Először nem érted az egészet. Aztán röhögni kezdesz, majd jó szokás szerint szét is küldöd az ismerőseidnek, hogy ne csak te szórakozz jól.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy Kolin Márk úgy szerepel a „híres” magyar sztárok közt, mint a híres figura Waldo a webturista, aki többek közt a WTC tetei fotójáról híresült el, de ott volt  a Titanic elsüllyedésénél, Kennedy mellett is a kocsiban, azon a végzetes úton. De ilyen volt a különösen nehezen érthető beszédű Szalacsi bácsi is, aki szerepelt Einsteinnel, a Casablanca című film plakátján, Mátrix jelentekben, de volt ő Hannibal Lecter, James Bond, Dávid szobor, de még magyar válogatott focista is. Szóval extrém és jó vicces helyzetekben.

Amikor megnéztem Márk fotóit először rögtön ők jutottak az eszembe, de talán ezek még Szalacsiéknál is jobban tetszettek.

Lássuk csak milyen szituk voltak!

Megpillanthatjuk mondjuk Lakatos Márkék mögött – bár még meglehetősen távol van, de már közeledőfélben. Feltűnik Magdi anyus mögött, Nagy Ervin árnyékában, több príma Kiszel Tünde fotón, szépségkirálynők társaságában, részeg vendégek mellett, a zseniális Király-család válla fölött, vacsoravendégek mellett, kiválóan mulatozó bácsikkal, nénikkel és még ki tudja kikkel, és mindezt ugyanazzal az arckifejezéssel. Ilyeneket még, ha kérhetünk!

A fotók mindenki számára kötelezők! Jó szórakozást!

A képeket köszönjük a Velvet-nek!

Joss Beaumont

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. szeptember 29.

Live session videósorozat a Varga Bendegúz Quartettől

Készülő új lemezének felvezetéseként három részből álló live session videósorozatot forgatott a Varga Bendegúz Quartet. A zenekarvezető két saját szerzeménye – a Fable és Chasing Your Dreams - mellett az egyik legismertebb amerikai grunge-együttes, a Soundgarden The Day I Tried To Live című dalából is jazz-feldolgozást készítettek. Tovább

2021. szeptember 29.

Honeybeast pálinka is van már

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: az Egyszer volt pálinkacsalád új, meggypálinkája a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni. Az „Egyszer volt” tavaly indult a zene világnapján, azzal a céllal, hogy valós segítséget nyújthassanak a zenészeknek. Tovább

2021. szeptember 29.

Megjelent az új Margaret Island lemez

Hullámzó időszakot ölel fel a Margaret Island negyedik nagylemeze, a “Hol marad az én történetem”. Az album leginkább a 2020-as évről, a csapat belső folyamataiban, gondolataiban végbemenő változásokról mesél. Az összes korábban megjelent közül talán ez lett a legszemélyesebb.  Az albumot teljes egészében Fonyódon, Viki otthonában írták, fél év együttes elvonulás alatt. Tovább

2021. augusztus 31.

Ide visz el a Honeybeast Éjfél után

Még a „nyitáskor” írták meg az alapokat, amellyel a Honeybeast a koncertek és az éjszakai élet újra indulása feletti örömét fejezi ki; a klip azonban ennél többet is mutat. Tovább

2021. augusztus 31.

Gyere el a Follow The Flow teltházas koncertjére - kicsit másként

Hol máshol is játszódhatna a Follow The Flow legújabb klipje, mint ahol a legjobban érzik magukat: a színpadon! A "Velem van a baj" című dalhoz a banda a 2021-es teltházas Budapest Park buliján forgatta le a videót, így amellett, hogy mindenki partyhangulatba kerül tőle, extraként jó néhány rajongó is kiszúrhatja magát a felvételeken. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky