3430 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2009. október 29.

Élő halottakkal ijesztget a Tits & Clits

Copyright:

Tökéletes időzítéssel, pont Halloweenre jelent meg a budapesti Tits & Clits duó új maxija, a horrorisztikus hangulatú Attack Of The Living Dead. A chicagói Sick Recordings által kiadott számot hazánk másik nemzetközi hírű büszkesége, Sikztah remixelte. A Tits & Clits közben a Tokyo Fashion Weeken is feltűnést keltett.

Október 27-én jelent meg digitális formátumban a Tits & Clits duó legújabb kiadványa, az Attack Of The Living Dead. A szám és annak a győri Sikztah által még ijesztőbbé formált átirata a chicagói Sick Recordingsnál jött ki, beszerezhető a Beatporton.

A munkamániás duó emellett ismét „elszórt” néhány nem hivatalos remixet, így az ausztrál Pnau Embrace című elektropop számából készített újragondolásukat, illetve Deadmau5 Ghosts N Stuff című klubslágerének nagyzenekari feldolgozását (!), amelyekkel tovább erősítették állandó blog-favorit státuszukat.

Ennél különösebb karriert futott be a magyar Compact Disco (a dj-producer Behnam és a Brownfield zenekar tagjainak diszkópop projektje) egyik dalának Tits & Clits-remixe, amely a nemrégiben lezajlott Tokyo Fashion Week egyik divatbemutatóján csendült fel a kifutón - úgy, hogy a remix még nem is publikus! Mindenesetre, hamarosan az lesz, mert helyet kap a Compact Disco bemutatkozó albumán, ami a CLS gondozásában jelenik meg novemberben.

Ben és BCS mindeközben saját zenéken is dolgozik: egy EP-re való anyagot már lekötött a német Dirty Disco Trax, s a miamii Gigabeat is rendelt a srácoktól egy friss számot. Utóbbiban (Pillpopper) egy ausztrál énekesnő működik közre, s hamarosan egy remix-versenyt hirdet hozzá Felix Da Housecat blogja, a Bopper Nation.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 29.

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek. Tovább

2020. március 29.

Kárfelmérés: a válaszadók 95,8%-ánál volt programlemondás

Közel kilencszáz, a könnyűzenében valamilyen módon érintett kolléga töltötte ki az elmúlt tíz napban a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) olasz mintára készült elektronikus kérdőívét, ami elsősorban a szférában már látható károkat igyekezett felmérni. Március 11-e után a válaszadók 95,8%-ának kellett előre leszervezett programokat lemondania, illetve ezek többségét (82,4%) megpróbálni egy későbbi időpontra áttenni. Tovább

2020. március 29.

Elindul a #mertkelladal kampány

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben. Tovább

2020. március 29.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik. Tovább

2020. március 28.

Koronavírus: rászoruló szerzőknek és előadóművészeknek segít az EJI és az Artisjus

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület. Az összehangolt intézkedéssel azoknak az előadóművészeknek és könnyűzenei szerzőknek nyújtanak segítséget, akik a koronavírus miatt elmaradó előadásaik és más munkáik következtében vesztik el jövedelmüket.
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky