3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2009. április 23.

The Moog lemezbemutató a munka ünnepén

Copyright:

Május 1-én, a munka ünnepén jelenteti meg második, régen várt lemezét a The Moog, melyet a Merlin nagytermében mutat majd be az USA-ból frissen hazatért zenekar. Érdemes elővételben jegyet venni, hiszen mindössze 200 darab ilyen jegy van, amely várhatóan igen gyorsan elfogy. A Razzmatazz Orfeum címet viselő album Seattle-ben került felvételre Geoff Ott producer (QOTSA, Alice In Chains, Pearl Jam) bábáskodása mellett.

A nagyhírű SXSW-fesztiválon adott két koncerten túl a The Moog további 5 koncertet játszott harmadik amerikai miniturnéján. Mindezek mellett jutott idő még a klasszikus "What A Wonderful World Ramones" féle változatának rögzítésére is, mely a jövőben napvilágot lát majd, várhatóan a következő kislemez bónusz dalaként.

És ha már a következő kislemez: a nemrégiben megjelent és az MR2, valamint a magyar MTV által is kedvelt és sokat játszott "You Raised A Vampire" után az USA-ban elkészült a The Moog legfrissebb, negyedik videója is, a "When I See You" című dalhoz. A klip rendezője Anthony EG volt, aki korábban két White Stripes-klipet (Hotel Yorba, We’re Friends) is készített, legfrissebb munkája pedig az amerikai Von Bondies zenekar legújabb kislemezéhez (Pale Bride) készült videó.

Az új The Moog lemezt először a Merlinben lehet majd megvásárolni CD-n és ugyanitt juthatnak majd hozzá a rajongók a You Raised A Vampire kislemezes kiadásához is, amely különleges arany színű bakelitlemezen lát napvilágot. A lemez B oldalán egy exkluzív dal is helyett kapott, a The Moog a legendás Bauhaus zenekar egyik ismert dalát (Passion Of Lovers) dolgozta fel, mitöbb a Bauhaus egykori basszusgitárosa, David J is szerepel a felvételen.

Az est egyik vendége a székesfehérvári Jacked, amelynek legénysége a gimnáziumi évek és "Stop The Show" című debütáló albumukat bemutató koncertjeik abszolválása után újabb elfoglalt időszak elé néz, hiszen rövidesen egy kislemez és videoklip felvételeibe kezdenek bele, hogy azután a nyár során második nagylemezüket is rögzítsék majd.

Elsőként a The Pills lép majd a Merlin színpadára május 1-én. A 2006-ban alakult, modern pop/indie/beat elemeket ötvözõ négy fõs formáció a hamarosan elkészülõ friss kislemez dalait mutatja majd be A számok egy része a zenekar weboldalán már meghallgatható.

A koncertek után a nagyteremben a Gumipop és a Kunk DJ kollektíva tagjai táncoltatják a nagyérdeműt, míg a bár előterében a Past Perfect tagsága (kiegészülve a The Moog tagjaival) játssza a ’60-as, ’70-es évek soul, funk, rock és popklasszikusait.

The Moog – Razzmatazz Orfeum – Nagylemez-bemutató koncert
support – Jacked, The Pills
a koncertek után – Gumipop, Kunk, Past Perfect DJk 
helyszín – Merlin, V. Gerlóczy u 4.
2009. május 1, péntek
belépõ: 1800 forint, elővételben 1400 forint (200 darab)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky