3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » A szavazás menete (szabályok)

Témakörök
Hirdetés
A szavazás menete (szabályok)
myMusic Admin 2005. máj.. 2.  19:55 5
[b:abb9db325d]ÚJ SZABÁLYOK[/b:abb9db325d]


Mivel egyre bonyolultabb és követhetetlenebb szabályok voltak, egyszerûen eltöröltük az eddigi szabályokat. A továbbiakban:

Minden hónapban lesz egy fórum, ahová a szavazás menüpont alapján bekerülhet legfeljebb 10 zenekar. A fórumban lehet értékelni ezeket a zenekarokat szövegesen az adott hónap végéig. A nyertes zenekart [b:abb9db325d]a szerkesztõség választja ki a fórumban lévõ hozzászólásokból kiindulva,[/b:abb9db325d] azaz a szavazatok alapján, de részben szubjektív alapon.

Ez azt jelenti hogy [b:abb9db325d]nem feltétlenül a legtöbb szavazatot kapott zenekar nyer,[/b:abb9db325d] mert figyelembe vesszük azt is, hogy

- ki szavazott a zenekarra (az új felhasználók szavazata kevesebbet ér)
- ki milyen indoklást adott
- és figyeljük, hogy kire adnak le sorozatgyártott szavazatokat. :)

A szabályok változtatásának egy oka van, a korábbi viták lezárása, és szeretnénk elérni végre, hogy észrevegyétek: nem a nyeremény a legértékesebb dolog a myMusic-on... !

Beszélgessünk a zenérõl, hallgassuk meg egymást! Találkozunk a koncerteken!!!


.
   
myMusic Admin 2005. ápr.. 3.  13:45 4
Re: Új szabályok
2005. március hónapban a szavazás során az 5. szabály használatát ideiglenesen felfüggeszttettük. Helyébe áprilistól az alábbi szabály lép:

5. Csak azok a szavazatok számítanak, amelyekhez az adott havi fórumban részletes kommentárt fûzött a szavazó. A szavazathoz egy hozzászólás szükséges melyben a szavazó kifejti hogy miért szavazott arra a zenekarra, és legalább még két szavazásban részt vevõ zenekarról ír érdemleges véleményt. Nem fogadjuk el a "mert tetszik" típusú hozzászólásokat, legalább 4-5 sorban ki kell fejteni az indokokat. Nagyon fontos hogy a hozzászólásból egyértelmû legyen hogy melyik zenekarra szavazott az illetõ és hogy a többi zenekarról is írjon, jelezve ezzel hogy nem csak azért szavazott mert egy zenekart ismer, hanem mert jobbnak tartja az adott zenekart a többinél. Csak azokra a zenekarokra lehet szavazni akiknek van letölthetõ zenéjük, javasoljuk hogy hallgassatok is bele a zenékbe! Döntsünk közösen, legyetek ti a zsûri!

.
   
myMusic Admin 2005. jan.. 30.  18:32 3
Új szabályok
A hónap zenekara választásának aktuális szabályai!

1. Minden zenekarra lehet szavazni a bemutatkozó lapokról és a menübõl is elérhetõ "szavazz!" részben, ahol egyben értékelhetõk is a zenekarok. A havi szavazásokba azok a zenekarok jutHATnak be, akikre a legtöbben szavaztak.

2. Az értékelés eredménye továbbra sem számít a szavazásnál, errõl több vitát nem nyitunk, nem akarjuk hogy leszavazgassátok egymást (korábbi esetek)

3. A legtöbb szavazatot kapott zenekarok közül csak azok jutnak be a fórumos szavazásra, akik az adott hónapban frissítették a koncertdátumokat, és volt valami aktivitásuk (feltöltött szám, hír, fórum, beléptek az oldalra, stb). Ennek csak annyi célja van, hogy olyan zenekarok nyerjenek, akik használják is a myMusic.hu oldal szolgáltatásait.

4. A havi szavazásokba egyszerre legfeljebb 10 zenekar jut be. A kétféle szavazásra azért van szükség, mivel már több száz zenekar van az oldalon, és minden hónapban csak 10-re lehet szavazni.

5. Azon fórumozók szavazatai, akiknek nincs egyetlen hozzászólásuk sem, vagy értelmetlen hozzászólásuk van csak, nem számítanak az eredménybe. (ezzel az a cél hogy a szavazat mellett véleményt is hallhassunk tõletek a zenekarokról!)

A myMusic.hu célja a fenti szabályokkal az, hogy ne versengés legyen a zenekarok közt, hanem egymást támogassuk, szavazzunk azokra akiket jónak tartunk.

Aki nyer, azé a felajánlott tárgynyeremény (egy szám elkészítésének lehetõsége a Citysound Stúdióban), 1 hónapig a címlapon lehet, illetve egy interjú is készül a nyertes zenekarral.

Szavazni csak a regisztrált fórumozók tudnak!!!
   
myMusic Admin 2004. nov.. 1.  01:49 2
A szabályok változtak!
A szavazás korábbi szabályai 2004. szeptember 1-tõl változtak!

A szeptemberi és októberi szavazásban minden regisztrált zenekar részt vett, és minden látogató (IP cím alapján) naponta 1-szer tudott szavazni. Mivel a dinamikus IP-címekkel kapcsolatban több probléma merült fel, 2004. novembertõl a szavazás ismét a fórumban történik, és csak a regisztrált fórumozók szavazhatnak.
   
myMusic Admin 2004. jún.. 10.  18:04 1
A szavazás menete (szabályok)
A szavazást megelõzõ hónap utolsó két hetében (kb a hónap 15. és 30. napja között) lehet javaslatokat tenni arra hogy kire lehessen szavazni a következõ hónapban. Erre azért van szükség, mivel már több mint 170 zenekar van az oldalon, és minden hónapban csak 10-re lehet szavazni.

Mindenki maximum 3 javaslatot tehet, de egy zenekart csak egyszer lehet javasolni. A szavazásba azok a zenekarok kerülnek akik a legtöbb javaslatot kapták. A szavazásban ideális esetben 10 zenekar vesz részt, holtverseny (azonos számú javaslat) esetén aszerint kerül be több vagy kevesebb számú zenekar, hogy minél közelebb legyünk a 10-hez. :)

A szavazás megkezdése után már csak a bejutott zenekarokra lehet szavazni. Innentõl minden értelemszerû. Aki nyer azé a felajánlott tárgynyeremény, és 1 hónapig a címlapon lehet, illetve egy interjú is készül a nyertessel.

Szavazni csak a regisztrált fórumozók tudnak!!!
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky