nagyferenc72 | 2005. okt.. 7. 14:15 | 14 |
![]() Sziasztok! Nagy Ferenc vagyok a Kontrollzé zenekarból. Mindenképpen ott lleszünk a börzén. Pontos dátum van már? Kiváncsi vagyok a hozzánk hasonló zenekarokra ( alter, rock ) hogyan boldogulnak, kikkel játszanak és hol. Folyamatosan figyelem az oldalt és sikerült pár bandával emilezni. Kik lesznek a fellépõk? Addig is várunk minden infot. Addig is keressetek és hallgassatok minket és írjatok véleményt. További sok sikert és jó munkát! Novemberben találkozunk! Addigra remélem ismerõsként!! www.diaksziget.com/ctrlz/ kontrollze@freemail.hu |
||
Kisboki | 2005. okt.. 6. 14:55 | 13 |
![]() Írtátok, hogy a sör olcsó lesz....azért gondoltatok a borosokra is?.... : ) |
||
Thunder (Legacy) | 2005. okt.. 6. 14:19 | 12 |
![]() Akkor majd ne igyál (sokat) 18-án...:) Legalábbis, ha 19-én lesz a My Musicos dolog... |
||
joesalty | 2005. okt.. 6. 11:19 | 11 |
![]() Részemrõl, ha nincs koncert, ott elszek! Salz Inner Sea |
||
flúg: Zoli | 2005. okt.. 6. 10:12 | 10 |
![]() Valóban jó ötletnek tartom én is, és ha minden összejön úgy, ahogy szeretnétek, akkor ez nagy elõrelélépés lehet a magyar amatõr könnyûzenei "iparban". Sok zenekarnak lehetõséget lehetne nyujtani, akik egyébként valmi okból kifolyólag nem jutnak fellépési lehetõséghez. Egyébként lehetne rendezni tehetségkutatót a Mymusicos zenekarok között, ahol persze a zsûri döntése mellett lehetne szavazni a honlapon is a fellépett zenekarok között. Ez csak egy kósza ötlet, a részletek kidolgozása persze nem egyszerû dolog tudom. Mindenesetre, ha kinövi magát a dolog abba a formájába amibe szeretnétek, szerintem érdemes lenne ezen elgondolkodni. Minden jót és sok sikert a találkához! Üdv: Lõrincz Zoli, flúg www.flug.on.hu |
||
huri | 2005. okt.. 6. 07:22 | 9 |
![]() Nagyon jónak tartom az ötletet és a lehetõséget, de ha 19-én lesz sajna nem tudunk menni, mert koncert. A 26.-a eddig jó. Üdv, Harsányi Gábor DECADENCE |
||
Stab Venom | 2005. okt.. 6. 00:21 | 8 |
![]() Igyekszünk résztvenni, örülök a Mymusicos elõrelépésnek!:) (szavazás miért nem mûködik?) |
||
Nyiki | 2005. okt.. 5. 22:44 | 7 |
![]() Egyébként jó ötletnek tartom! |
||
Thunder (Legacy) | 2005. okt.. 5. 18:14 | 6 |
![]() Mondjuk, ha 19-én lesz, akkor nem biztos, hogy tudunk menni, de majd azért igyekszünk ottlenni...;) |
||