3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Milyen a hangszered???????

Témakörök
Hirdetés
Milyen a hangszered???????
zolkai 2006. ápr.. 6.  14:12 52
Én hasonlóképp vásároltam meg annak idején egy Marshall Valvestate 8480as kombómat 20ezer forintért (!!!)
Ugye tudjuk, hogy az az erõsítõ nagyon tudta a dolgát a maga kis 80 watt-jával és volt benne kis chorus effekt is, meg send-return effekt loop csatorna. meg miegymás;)
viszont meg kellett tõle szabadulnom, mert már nem használtam, de semmi baja nem volt. bejárta velem az országot és soha semmi nem volt vele...nagyon tudta a dolgát

varro 2006. ápr.. 6.  08:25 51
Érdekes történet. Egy lakodalmas zenészé volt, aki nem tudta mije van. Egy haveromnak eladta 220 euróért. Én meg kikönyörögtem tõle, hogy adja el nekem 500-ért. :D
És most tényleg csóró vagyok. Ennyi volt az összes csentóm :D

Különben az "itt" az nekem Vajdaságban van...

Negatív Napfény 2006. ápr.. 5.  15:54 50
[quote:a935b60b02="varro"]
Vox AC30 Top Boost, kb 40-éves combo
[/quote:a935b60b02]

Mennymá. Te "csóró". :-D :-D :-D
Ezt a csudát itt hogyé sikerült beszerezni? :-)

varro 2006. márc.. 31.  14:21 49
Sziasztok!

Habár csóró rockzenész vagyok, azért sikerült összeszedni egy elég normális cuccot.
Gitár:
Gibson U2

Erõsítõk:
Vox AC30 Top Boost, kb 40-éves combo
Marshall JCM800 Lead series combo
Fender Frontman 15G !!!

Efekt:
Boss DS1, Boss ME50

Pár éve még összeszaladt volna a nyál a számban egy ilyen felsorolás láttán, erre itt van...
Csak jó üzleteket kell kötni, és minden megtakarított pénzt rákölteni, :)
Ez a jó a hangszerekben, hogy ha nem tetszik, mindig el lehet adni...

üdv mindenkinek

zolkai 2006. márc.. 17.  14:42 48
Andante!
Köszike a kritikát, de lehet, hogy azt ami írtál tényleg nem ide kellett volna írni, hanem egy másik fórumra, de mindegy, engem nem zavar, ha mást sem;)
Örülök, hogy a basszeros játéka bejön neked, már csak azt kellene megmondanod, hogy melyikre gondolsz? Rám vagy az elõdömre?
Más. Vorsonnal nem feltétlenül van baj, mert egy cimborám nagyon jól járt egy ilyen hangszerrel. Az az igazság, hogy ki kell fogni a jót, mert sajna van belõlük satnya minõségû, amit csak lelöktek a szerelõsorról, de van köztük olyan, ami nagyon is tudja a dolgát. Volt a kezemben egy ilyen hangszer és azt kell, hogy mondjam, borzalmasan kényelmes volt és hibátlan volt a hangja. Le nem cserélném az enyémre, de egy tartaléknak biztos, hogy megfelelne. Tanuló hangszernek meg tökéletes.
A Nap süssön Rátok...! Rock'N'Roll

Andante 2006. márc.. 15.  17:41 47
Vorson, vorson...
Hát igen.Nekem ez az egyetlen olyan kritika amit láttam és a vorsont dícséri.A basszerosunknak vorsonja van, és nagyon nincs megeleégedve vele.Alacsony húrlábak miatt a slapp nehezebb.Persze aki másmilyen stílusban játszik annak lehet hogy jó.De Chilli-hez nem igazán.Nekem nagyon bejön a vorson Les Paul.De csak a kinézete.Úgy vagyok vele mint az elefántal.Elnézegetem, de otthonra nem kéne:)
Aki szeretne elérhetõ áron jóminõségû hangszert kapni akkor Johnson.
Very best

Üdv:Andante

Macskás 2006. márc.. 15.  07:29 46
Nekem 1 vorson v-260om van.Az eddigi lehúzó kritikákkal ellentétben én tökéletesen meg vagyok vele elégedve...és nem csak metalt tud ,mellette sok más stílusban is pörgök és pici erõsítõ állítgatással simán jól szól...
Egyetlen problémája ,hogy szegénykének elhagytam a satuit, és aszonták ,h érdeklõdjek a vorson cégnél(biztos küldenek majd nekem 3 dbot)...

Andante 2006. márc.. 14.  19:18 45
Bocsi.A basszeros "A" mester:) De3 tényleg nagyon vágja a dolgokat.Eleve ahogy megfogja a handszerét ...Szuper

Andante 2006. márc.. 14.  19:14 44
STAINLES STEEL!!!!!!

Az bejövõs!Voltam egyszer-kétszer koncerten.Elég kemény kritikák vannak a zenekarról a fiatalság körében.És valóban igazuk van.
A zene még jó lenne de az ének hang egy kicsit nem oda illõ.Bár lehet hogy pont ilyet szeretnétek de akkor a mûfaj nem tetszik.Mindegy.Bocs ha megbántottam valakit, nem is ide illet.

ÜDV:Andate

zolkai 2006. febr.. 7.  02:01 43
Szevasztok hejj!
Látom itt mindenki megosztja mindenkivel, hogy milyen hangszere van. Nos gondoltam én is beállok a sorba, bár még nagyon új vagyok itt, bár a zenekarom(Stainless Steel)már egy ideje a myMusic tagja;)

Nos, nekem egy 6 húros SDGR Ibanez hangszeem van. Teljesen aktív, amit kicsit sajnálok, mert hiányzik a jó kis passzív harapós sound, de meg kell valljam, hogy még így is nagyon tudja a dolgát a "kicsikém" :)
Mind ehhez van még egy Gallien-Krueger 300-as ládám és egy 200-as ládám. Mostanában kaptam kölcsön az egyik cimborámtól egy Peavye basszus elõfokot és azzal is kisérletezem soundok kipróbálásában. Az is nagyon tudja a dolgát...;)

A Nap süssön Rátok...! Rock'N'Roll

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky