horvathgeza91@yahoo.com | 2011. ápr.. 30. 19:54 | 29 |
A budapesti Just in Case zenekar keresi igényes, nem kezdő billentyűsét, második gitárosát. Eddig van néhány feldolgozás és 1 saját dalunk de a saját dalok írása a cél. Stílus: Vanilla Sky, Muse, The Fray, Paramore, One Republic stb...
Korosztály: 18-25 Komoly elképzeléseink vannak a zenével kapcsolatban, ezért csak olyanok jelentkezését várjuk akik szintén így gondolják. JELENTKEZÉS ITT: INFO.JUSTINCASE@GMAIL.COM |
||
zongora59 | 2011. ápr.. 29. 08:02 | 28 |
Külföldi rutinnal rendelkező zongorista-szintetizátoros-énekes vagyok. Társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező énekesnőt vagy hangszeres énekes zenész kollégák vagy zenekarok jelentkezését várom. Belföldi-külföldi munka érdekel.
László Károly Tel.:36/70-273-05-46 |
||
horvathgeza91@yahoo.com | 2011. ápr.. 24. 11:49 | 27 |
A budapesti Just in Case zenekar keresi igényes, nem kezdő billentyűsét. Eddig van néhány feldolgozás és 1 saját dalunk de a saját dalok írása a cél. Stílus: Vanilla Sky, Muse, The Fray, Paramore, One Republic stb...
Előny, ha szereted a modernebb, elektro-sabb hangzásokat is!! Korosztály: 18-25 Komoly elképzeléseink vannak a zenével kapcsolatban, ezért csak olyanok jelentkezését várjuk akik szintén így gondolják. info.justincase@gmail.com |
||
evnyi | 2011. ápr.. 17. 20:47 | 26 |
Sziasztok! Budapesti 22 éves lány vagyok és énekelek. Még elég kevés tapasztalatot tudtam szerezni a zenélés terén, ezért első körben olyan zenekar énekese lennék, ami elsősörben feldolgozásokat játszik (pl. Muse, Guano Apes, estébéestébé). A bandatagok pedig ne legyenek túl idősek (ezzel már megjártam egyszer). Kíváncsian várom a lehetőségeket! ;)
E-mail: evnyievnyi@gmail.com |
||
kris.sk | 2011. ápr.. 11. 19:03 | 25 |
Budapesi punk zenekar keresi énekesét.
A trió formáció évek óta zenél együtt és lép fel országszerte. Stílusirány: Sum41, Greenday, Simple plan, stb. Olyan embert keresünk aki az éneklés mellett a hangulatteremtésben is odateszi magát. Ha magadraismersz írj: thelepesmez@postafiok.hu |
||
zongora59 | 2011. ápr.. 11. 09:35 | 24 |
Külföldi rutinnal rendelkező zongorista-szintetizátoros-énekes vagyok. Társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező énekesnőt vagy hangszeres énekes zenész kollégák vagy zenekarok jelentkezését várom. Belföldi-külföldi munka érdekel.
László Károly Tel.:70 273 05 46 |
||
hamu | 2011. márc.. 25. 20:42 | 23 |
Az Isa pur zenekar saxofonost keres,itt belehallgathatsz,üzenhetsz a Mymusic-on!
06 20 422 52 54 |
||
Paradigm Band | 2011. márc.. 9. 22:10 | 22 |
Sziasztok!!!
Gothic,/Symphonic metált játszó zenekarunk billentyűst keres! 18-20 év körüliek vagyunk,10-12 éve tanulunk zenélni,nagyon komolyan gondoljuk.olyan embert keresünk,aki szintén komolyan gondolja és nem 1-2 éve játszik. Demo anyagot tudok küldeni privátban! Irányvonal:Nightwish, Epica, Within temptation E-mail: paradigm.music01@gmail.com |
||
z.kissgeza | 2011. febr.. 5. 00:53 | 21 |
Tisztelet!
Egy Budapesten alakulóban lévő zenekar keresi férfi énekesét, és basszerosát. 2-en vagyunk csak eddig: dob, és gitár. Nem kezdők, de nem is vér profik. Stílus rock-hardrock, de szeretnénk belecsempészni a dologba mást is!:D Életkort 18-26év körül gondoltuk, de persze nem halál pontosan:D Mi 22, és 19 évesek vagyunk. Pár saját szám van már, és persze feldolgozás, bár 2-en ezt eléggé, hogy is mondja...... Úgyhogy minél előbb várjuk vállalkozó szellemű, kreatív, és kellő képen elkötelezett új tagokat!:) Üdv! Elérhetőség: z.kissgeza@freemail.hu |
||
Sósmogyi | 2011. febr.. 4. 12:41 | 20 |
Sziasztok!
Budapesti, tradícionális rock zenét játszó zenekar keresi gitárosát. Nem kell, hogy profi legyél, csak szeresd a zenélést és vedd komolyan! Ha érdekel a dolog írj: sosmogyi@vipmail.hu |
||