DFO | 2011. szept.. 25. 16:36 | 11 |
Szevasz Abyss!
Nagyon fasza az új dalod ( a drop of intuition) ! Nagy kalappal a kialakulóban lévő dolgaidhoz, remélem megtalálod amit keresel és bízom benne, hogy sokáig örömöd leleled benne. ...Remélem nekem is így alakul! :) |
||
Előzmény: kis lajos 2011. aug.. 29. 10:12 |
kis lajos | 2011. aug.. 29. 10:12 | 10 |
Szia Dfo!
Örülök, hogy halad a dolog és remélen mostmár profitálsz is a szerzeményekből. Ha minden igaz nekem is alakul valami, bár még nem akarom elkiabálni a dolgot. Ha már mondhatsz több infót akor azt írd meg érdekelne. Addig is raktam fel egy új (a drop of intuition) szerzeményt. Üdv:Abyss |
||
DFO | 2011. aug.. 21. 17:10 | 9 |
Szia Abyss!
Jelenleg több új dalom is van, de ezeket vagy filmben vagy sorozatban vagy egy hamarosan megjelenő képregényben hallgathatod majd meg. Sajnos ezek a szerződések miatt nem publikusak. Neked hogy állnak az új dalok? :) |
||
kis lajos | 2011. aug.. 4. 09:22 | 8 |
Helló DFO!
Lessz valami új zene? Üdv:Abyss |
||
peacesign | 2010. okt.. 22. 18:37 | 7 |
Csá DFO!
Fasza,fasza,fasza...naon :D PERIFÉRIA |
||
DFO | 2010. szept.. 25. 13:45 | 6 |
Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatta/meghallgatja a zenéimet!
PEACE! |
||
Durden | 2010. szept.. 17. 15:25 | 5 |
Szia! (a tanító képzőben találkoztunk)
Meghallgattam a zenéket és nagyon nagyon bejönnek. Eddig sokat hallgattam a Mátrix című filmnek a zenéit és köztük Don Davis-t is. Talán hozzá tudnám hasonlítani a zenéidet. Ezek a zenék még nagyon jók lennének a Golyó álló szerzetes filmben is. Így hogy találkoztunk még jobb hallgatni ezeket a zenéket, mert így jobban a "színfalak" mögé tudok látni. Néztem az előttem hozzá szólókat, de én annyit mondanák, hogy csak így tovább, nem kell téged félteni.. jó meglátásod van a világra. Minden jót! Üdv: József |
||
Nagy Gaby | 2010. szept.. 15. 18:14 | 4 |
FELLÉPÉSI LEHETŐSÉG ZENEKAROKNAK!
SZIASZTOK! KONCERTKÉPES ZENEKAROKAT KERESÜNK RENDSZERES FELLÉPÉSEKHEZ, VENDÉGZENEKARKÉNT. ( GÁZSI NÉLKÜL) ÉRDEKLŐDÉS: NAGY LÁSZLÓ 20/352-94-94 E-MAIL: nagygaby@vipmail.hu |
||
Q-Roots 2 | 2010. júl.. 31. 14:07 | 3 |
Yo kis beat-ek!!! Respect | ||
kis lajos | 2010. júl.. 23. 15:29 | 2 |
Helló DFO!
Sajnos mindíg rohanok, de most sikerült végighalgatnom a szerzeményeidet. Hát gratulálok hozzá! Az előző hozzászólóhoz csatlakozva mindenképpen javaslom a soundtrack vonalat. Nagyon jó hangulata van a zenéidnek és szerintem jó helyen keresgélsz szakmailag ha game-ok nak vagy animációknak próbálsz meg zenét komponálni.. Ne hagyd semmiképpen, hogy átformálják az elképzeléseid mert az már nem te leszel. Maradok tisztelettel. Abyss |
||