Szandesz | 2011. márc.. 12. 16:41 | 46 |
![]() Azokat a csajokat keresem, akik komolyan veszik a zenélést és ambíciózusok, akik mentalitásukban nem annyira csajosak, tehát önmagukkal szemben is kritikusak, az ember háta mögött is egyenesek, nem rinyálnak, ha a zenekar érdekei fontosabbak = együtt lehet működni. Mivel a zenekar stabil koncepcióra épül, a megjelenéshez fontos, hogy bejöjjön és bevállald Kat von D, Alaina Beaton, Audrey Kitching vagy akármelyik Suicide Girl stílusát. Amblokk erről van szó: [link] Elérhetőség: amonostori@vipmail.hu vagy 30/64hét - 7nullanulla5 |
||
Eleanor | 2011. márc.. 10. 11:58 | 45 |
![]() |
||
Paradigm Band | 2011. márc.. 9. 22:07 | 44 |
![]() Gothic,/Symphonic metált játszó zenekarunk billentyűst keres! 18-20 év körüliek vagyunk,10-12 éve tanulunk zenélni,nagyon komolyan gondoljuk.olyan embert keresünk,aki szintén komolyan gondolja és nem 1-2 éve játszik. Demo anyagot tudok küldeni privátban! Irányvonal:Nightwish, Epica, Within temptation E-mail: paradigm.music01@gmail.com |
||
Tonyyy | 2011. márc.. 3. 18:18 | 43 |
![]() Budapesten, illetve környékén egy alakuló banda keresi képzett, kreatív szintisét. életkor: 16-25 Zenei stílus: progresszív metál, power metál, szimfónikus metál pl.: Sonata Arctica, Nightwish ...elérhetőség : Sunyihun@freemail.hu Üdvözlettel: Varga Norbert |
||
Witch | 2011. márc.. 2. 17:32 | 42 |
![]() Apró dallamokat , efektezést , aláfestést merek bevállalni billentyűvel anti- profizmusom miatt . Két számot raktam fel a mymusic-ra bénaságom bemutatására : http://www.mymusic.hu/witch Mielőtt írsz két dologgal legyél tisztába : 1. Nem vagyok profi zenész . 2. Nem vagyok fiatal . ( Ha az összkép is számít :) ) Elérhetőségem : staring@citromail.hu . |
||
fginger | 2011. febr.. 25. 17:45 | 41 |
![]() BASSZERONT, RITMUSGITÁROST és DOBOST keresünk! Sürgős! Therion, Epica, Haggard szerű zenéhez E-mail: f.ginger@vipmail.hu |
||
zongora59 | 2011. febr.. 22. 14:53 | 40 |
![]() Tel:+36702730546 |
||
Szinapszis | 2011. febr.. 18. 19:31 | 39 |
![]() élő drum&bass electro-jazz műfajban alapítottunk Budapesten egy új csapatot. Keresünk magam mellé +1 billlentyűst. elvárások: színpadképes felszerelés, minimum 3 éves zenekari + színpadi rutin, biztos hangszertudás. Elektronikus zeneszerzésben, elektromos hangkeltő kütyük használatában szerzett tapasztalat, hullámtáblás szintetizátorok ismerete, vokál tudás nagy előnyt jelent. képviselt irányvonal: LTJ bukem, London Electricity , régi Anima Sound System, stb. CSAK SAJÁT SZÁMOK, SEMMI FELDOLGOZÓSDI. ugyanitt szoprán énekes hölgyet hosszú távra "felveszünk" :-P részletekért jelentkezz! -> richardrakocza@hotmail.com rólam bővebb információt itt találsz: [link] |
||
Eleanor | 2011. febr.. 8. 13:37 | 38 |
![]() Lelkes, kreatív, haladó szintist és dobost keresünk Nightwish stílusú zenekarhoz, BP vagy környékén. Először feldolgozások, összeszokás, ismerkedés ilyesmi, aztán saját számok. Jelentkezz: letskaraoke@gmail.com |
||
fginger | 2011. febr.. 6. 21:47 | 37 |
![]() Epica, Therion, Haggard szerű zenéhez. E-mail: f.ginger@vipmail.hu |
||