zongora59 | 2010. okt.. 18. 08:39 | 173 |
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:+36702730546 e-mail: zongora59@gmail.com |
||
Effeta | 2010. okt.. 12. 12:26 | 172 |
PRÓBAHELY KIADÓ
A próbaterem újpesten található, Budapest, (Külső) Váci út. 40. A terem( 40 m2 -s, hang és hőszigetelt terem, 24 órás őrszolgálattal, éjjel nappal használható, próba és pakolás céljára is, zenekari busz is őrzött helyen maradhat 3 teremből most egy kiadó még!!! Saját cuccaidta lent hagyhatod, üresen kiadó a terem! Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor mail-n keresztül is elérsz, - vagy telefonon.Horváth Attila , info@effeta.hu telefon: +36 20 516 4601 |
||
erika nagytelki | 2010. okt.. 6. 18:27 | 171 |
Ha pénzre van szükséged, mert zenélni szeretnél és nem dolgozni, regisztrálj itt: [link]
Ha kérdésed van, vagy ha nem megy annyira az angol: erika.nagytelki@gmail.com |
||
zongora59 | 2010. okt.. 4. 08:32 | 170 |
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:+36702730546 e-mail: zongora59@gmail.com |
||
Cujek | 2010. okt.. 3. 11:33 | 169 |
Üdv!
Miskolci rock/metal zenekarba énekest - vagy énekes-gitárost keresünk! Bővebben email-ben: kojoepeter@hotmail.com |
||
Előzmény: EmilyRose 2010. szept.. 28. 20:35 |
EmilyRose | 2010. szept.. 28. 20:35 | 168 |
Miskolc környéki 18 éves lány keresek egyéneket valami jó kis hobbizenekar kiötlésére, aztán ha összeszoknánk és én is megtanulnék énekelni, akkor lehetne komolyabb is. ( Mert szeretnék megtanulni normálisan énekelni, most csak olykor-olykor kapok el jó hangokat... ) ( én általában rockot, szimfónikus metált, néha psychobillyt hallgatok, de úgy általában véve mindenevő vagyok gyakorlatilag és bármit meg tudok szeretni műfaji behatárolás nélkül . )
Igazából még nincs semmi kiforrott gondolat... Ha mondjuk te egy tapasztaltabb női vagy férfi énekes vagy, összeállhatnánk, segíthetnél fejleszteni magam és lehetne akár acapellás módon, csak úgy vokálban csinálni a dolgokat ;) Kérlek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok. |
||
Csodapók | 2010. szept.. 27. 20:45 | 167 |
Alakulóban lévő budapesti alternatív-elektro-pop-rock zenekar keresi 20-30 év közti basszgitárosát.
Irány: csak saját számok, magyarul. Egy lemeznyi dal már megszületett, csak össze kell raknunk. NEM hobbizenekar és NEM haknizenekar! Zenetudósok és zeneipari szakmunkások, ne jelentkezzetek! Küldj mailt, küldök zenét! csodapok@index.hu |
||
muzsikazene | 2010. szept.. 26. 15:06 | 166 |
Profi zenészekből alakuló rockos felütésű triphop zenekar keresi billentyűsét. Rutin, felkészültség, cucc alapkövetelmény.
muzsikazene@gmail.com |
||
D.Soma | 2010. szept.. 23. 23:37 | 165 |
Sziasztok!
Budapesti(ill. környéki) AMBIZIÓZUS, SZÍNPADRA TERMETT, rákendrollfigura(=tökös gyerek) gitáros-zeneszerzőt keresek zenekar alapításhoz.Akiben a tudás már megvan, a hit (még) megvan önmagában és a zenében,aki nem adta fel, h lesz belőle valaki..szóval 20 és 30 között valahol.(más hangszeren játszók jelentkezésének is örülök). Én énekes-dalszövegíró vagyok. Stílus:dallamos rock, a glamtől a hardig minden belefér. Én ilyen Edda, Europe, Guns, Bon Jovi,Gotthard, Nickelback vonalon mozgok. Zenei széleslátókörűség, képzettség, tapasztalat, szerzői véna, megbízhatóság előny(-ezeket én is nyújtom). Bővebben: davis.roger33@gmail.com , vagy így: 70 947 60 57 Mindenkinek jó zenélést! Csőkutya |
||
PRSCE24 | 2010. szept.. 23. 13:41 | 164 |
Üdv!
a budapesti Puhitó zenekar énekes/énekesnőt keres!Nem metal nem blues nem vendéglátós! Hallgass bele és ha el tudod képzelni magad benne írj vagy hívj: www.puhito.hu +36-30-203-7768 pastorelli@mail.datanet.hu |
||