Sinister | 2009. okt.. 22. 13:51 | 101 |
![]() 30 éves dunaújvárosi énekes vagyok, zenekart keresek! Elsősorban az alter, és az angolszász rock (ha úgy tetszik britpop) műfajokban vagyok otthon leginkább. Tribute banda is szóba jöhet a fentebb említett stílusok egyikében. dadrock@freemail.hu |
||
KIAZMA UJB | 2009. okt.. 21. 12:09 | 100 |
![]() |
||
weedydog | 2009. okt.. 5. 12:49 | 99 |
![]() Heti 1 próba, havi 1-2 fellépés. Próbák a Lágymányosi-hídnál. Életkor: 25-45 között. Teljesen amatőrök/kezdők kíméljenek, vagy mutassanak valami olyat, amivel meg tudnak győzni minket. Október közepétől már lenne/lett volna koncert. web: www.winedup.eoldal.hu mail: weedydog@citromail.hu tel:309147770 |
||
rodrigo | 2009. okt.. 5. 09:13 | 98 |
![]() www.myspace.com/atlaslosinggrip www.myspace.com/enemyalliance www.myspace.com/theindecisionalarm mivel teljesen kezdő vagyok kezdő emberek jelentkezését várom, lényeg hogy ne kelljen már elmagyarázni mik is ennek a stílusnak a jellemzői, ne akarj nekem lírikus akusztikus melódiákat meg finn lovemetált belevinni a dologba ha nem idevaló!!! email: punkzenekart@citromail.hu |
||
MANEGARM | 2009. szept.. 28. 10:57 | 97 |
![]() Próbaterem Miskolcon van, dobszettet tudunk biztosítani. további infóért : manegarm@citromail.hu |
||
nagyimre86 | 2009. szept.. 13. 21:26 | 96 |
![]() Veszprémi Nem kezdő Zenekar keresi Szintén nem kezdő gitárosát valamint egy Dj-t A cél egy Limp Bizkit zenéit játszó banda kialakítása. A saját cucc és némi tapasztalat feltétel . Érd a nagyimre86@citromail.hu vagy a 06/30 257 0175 |
||
skater | 2009. szept.. 8. 22:05 | 95 |
![]() Szólógitáros és basszeros keres dobost, énekest és ritmusgitárost skate/HC jellegű zenéhez. Fontos, hogy mi nem két hónapig gondoljuk mert eleget szívtunk már megbízhatatlan tagokkal, tehát komolyan vesszük a zenélést és az ezzel járó dolgokat. 21-24 évesek vagyunk és pesten keresünk tagokat. Házistúdióval és hangtechnikai ismeretekkel rendelkezünk, tehát demo anyagot tudsz kérni. Mindketten 6 éve zenélünk. Hasonló korú embereket keresünk akik szintén komolyan gondolják és nem csak suli utáni lazulásnak tekintenék a zenélést, mert szeretnénk ha minden próba eredményes lenne. Nembaj, ha nem évek óta játszol hangszer, csak akard csinálni. Pontosabb stílus leírás: rise against, offspring, +44, angels and airwaves, anti flag, yellowcard, RJA, blink és társai, donots, falcongate, zebrahead, stb lehetőleg ne lányok jelentkezzenek, mert erre már sok példa volt és nem akarunk egy újjabb divat/emo, stb "zenekar"-t létrehozni Elérhetőség: dipshitbone@vipmail.hu email/msn |
||
zozikaaa1991 | 2009. szept.. 3. 21:06 | 94 |
![]() |
||
Drawn | 2009. aug.. 30. 14:11 | 93 |
![]() |
||
rutgerstollen | 2009. aug.. 26. 14:58 | 92 |
![]() Irányvonal dallamos Rock/AlternativeRock/RnR/PoppMetal/esetlegRap/Ska/Raggae tehát bármi belefér. A nóták alapjait magyar szöveggel és akusztikus gitárral írtuk/írjuk. ide írj magadról pár sort: rutgerstollen@hotmail.com |
||