knoya | 2008. jún.. 23. 21:59 | 41 |
Egyébként a PeCsás jegyek sorsolása mikor lesz? És hol lehet értesülni róla?
|
||
ednüt | 2008. jún.. 20. 19:38 | 40 |
Na most lenne szükségem egy kis segítségre.Meg akartam rendelni egy Vega spagetti pántos pólót és nemtudtam megadni a beérkező és a kimenő szolgáltatót mivel eddig nem is érdekelt engem(már mint a szolgáltató):):):).Ezt nem lehetne valahogy máshogyan megoldani.Nem akarok senkit átverni mielőtt félreértések lennének!!!Előre is köszönöm a segítséget | ||
ednüt | 2008. jún.. 20. 18:06 | 39 |
Na most halgatom már harmincadszorra a Minden rendbe van.Ezt nagyon megcsináltátok zeneileg szövegileg.Nincs is szó rá :) Nagyon ott van
|
||
ednüt | 2008. jún.. 19. 17:27 | 38 |
Ma én is megkaptam mivel két nappal ezelőtt ígérték:)Na ,de az a lényeg,hogy megvan!!!Nagyon komoly az egész borító.Grati nektek:):):) | ||
knoya | 2008. jún.. 19. 13:02 | 37 |
megkaptam, megkaptam, megkaptam!!! még azért sem voltam mérges, hogy 8kor felébresztett a futár a telefonjával, hogy 10 és dél között jön!:) | ||
ednüt | 2008. jún.. 16. 09:19 | 36 |
Te jó ég!!!!!!!Most olvasom,hogy Beregszászban fogtok játszani ezt nem hiszem el:):):):)Ott leszek,megyek remélem kitart az útlevelem.Ettől szebben nem is indulhatott volna a reggelem:-) | ||
ednüt | 2008. jún.. 15. 18:25 | 35 |
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))) | ||
Eleven11 | 2008. jún.. 15. 13:39 | 34 |
Mikkor jösztök Kazincbarcikára? Szívesen fellépnénk előttetek. | ||
kowamegavega | 2008. jún.. 15. 09:54 | 33 |
Ednüt,Drága!
Megvan a fórumos aktiválásod!Szerintem még a korábbi kezelőnek írtál...az meg elkallódott!De mostmár szabadon" garázdálkodhatsz" a központi honlap fórumán is!Szeretettel köszöntünk ott is!!! Legyen Mindannyiótoknak Gyönyörű napja! Tábort ebben az évben nem tervezünk,mert minden energiánkat a két nagy lemezbemutató koncertre összpontosítjuk(október 10 Debrecen,október 24. Budapest Pecsa).Jövőre viszont tervbe van véve a tábor is!!! |
||
ednüt | 2008. jún.. 11. 17:43 | 32 |
Azt gondoltam,hogy a fórummal kapcsolatban tudsz segíteni:-)Az ottani nevem nem sokkal különbözik at ittenitől ednüt31.Írtam már az adminisztrátornak ezzel kapcsolatban,de nem jött válasz.Amúgy nem válaszoltál,a kérdésemre.Tábort nem terveztek?Utó irat :az a fránya postás most már tuti,hogy lelécelt a lemezzel:))))))) | ||