intro | 2010. jan.. 19. 20:33 | 112 |
Hello mindenki!
Az INTRO nevű MONORI rock zenekar keresi jó hangú énekesét! http://intro.gportal.hu Itt mindent megtudhattok a zenekarról és ha érdekel a dolog írj a " sivi5@freemail.hu " vagy vegyél fel msn-re " sivantana@hotmail.com " Előre is köszi! Szavasztok! |
||
Dexter | 2010. jan.. 17. 15:22 | 111 |
Sziasztok!
Amatőr, de jó hangúnak mondott énekes keresi punk-rock, pop-rock zenekarát! Pörgős és lassú számok, magyar ill külföldi egyaránt mennek. Amennyiben ilyen emberre van szükségetek, írjatok! Irányvonal: Green day, Good Charlotte, Blink 182, Simple Plan, Fall Out Boy, Weezer, Quietdrive, NOFX, Pennywise, Zebrahead, Sum 41, Red Hot Chilli Peppers és minden ami ebben a stílusban aktuális, viszonylag új szám. Email: mcaffee@freemail.hu Üdv! |
||
fantom90 | 2010. jan.. 17. 14:49 | 110 |
Helló Mindenkinek!
Én egy 19 éves énekes lány vagyok Őrbottyánból,esküvőkön és rendezvényeken vállalok fellépést leginkább musicallel, de közel állnak hozzám a könnyűzenei slágerek is, akár angol nyelven, talán egy-két opera is belefér, hisz koloratúr szoprán vagyok. Több rendezvényen és esküvőn is felléptem már, meg voltak elégedve velem.. Vannak színpadi tapasztalataim, 2008-ban pl. a Pest Megyei Ki Mit Tud? könnyűzenei kategóriájában első helyet értem el, majd 2009-ben az Országos Muiscal énekversenyen lettem első a kategóriámon belül.. 15 éve énekelek, 3 éve járok énektanárhoz is...:) Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, az írjon a fantom90@indamail.hu e-mail címre, szívesen küldök képet is magamról, vagy telefonon is el lehet érni a 06705145169-es telefonszámon! Addigis minden jót!:))) Cintia |
||
Sósmogyi | 2010. jan.. 7. 10:37 | 109 |
Sziasztok!
Budapesti rockzenekar keresi énekesét. Nem kell profinak lenned, csak vedd komolyan. Ha érdekel, erre a címre várom a leveledet: sosmogyi@vipmail.hu |
||
narancs5 | 2010. jan.. 3. 17:12 | 108 |
Énekesnőt keresek - aki szoprán hangú, színpadképes, megbízható - esküvőkön, céges rendezvényeken való fellépésekre. (billentyűs vagyok) Csak komoly szándékúak jelentkezését várom. Budapest és vonzáskörzetéből. E-mail: platinum9@indamail.hu | ||
zsoltmaszlag | 2010. jan.. 3. 17:01 | 107 |
Működő Party zenekarba keresünk tagokat!
- ÉNEKESLÁNYT keresünk 25-35 év között! Fontos, hogy csinos legyél, a jó megjelenés és csapatjáték! Elsősorban keményebb hangot keresünk, aki a bulis dalokat bírja! Fontos a közönséggel való kommunikáció! Budapest és szűk vonzáskörzet! zsolt.maszlag@gmail.com |
||
Hacklone | 2009. dec.. 30. 01:08 | 106 |
Sziasztok!
A Budapesti Ambivalence zenekar sürgősen énekesnőt keres! A zene sajátos stílusú, alternatív, jazzes beütéssel, ez kb 14. megtanulandó számot jelent. Természetesen csak saját zenét játszunk, tehát a kreativitás fontos! Zenekar: Gitár, basszusgitár, dob, mindannyian képzettek vagyunk ( Jónéhány év zenesuli :) ) és már sok-sok koncertet megjártunk. :) Tehát : Sok koncert, sok próba, saját számok és zenen minden mennyiségben. Elérhetőség: 06-30/557-41-00 , toakak@gmail.com Az interneten található felvételek több, mint 2 évesek, tehát nem mérvadóak, de ha hívtok, akkor küldök 3 számot, amit a meghallgatásra meg kéne tanulni. Ha szép tiszta a hangod, szereted a zenét és szeretnél valami újat alkotni, akkor mindenképpen keress meg. :) üdv, Tóth Barna 06-30/557-41-00 toakak@gmail.com |
||
Syliah | 2009. dec.. 21. 21:36 | 105 |
Sziasztok! Nemrég alakult partyzenekarunkba férfi énekest keresünk sürgősen!!! A zenekarról további részleteket szívesen elmondok, ha érdekel a dolog! Ami fontos lehet, hogy Szolnokon próbálunk! Olyan embert keresünk, aki stílusával, habitusával alkalmas a frontember szerepét magára ölteni, és a bulikat is "levezetni"! :) Ha ismersz valakit, akit el tudsz képzelni ebben a szerepben, vagy éppen te vagy az, aki ezt szeretnéd csinálni, akkor kérlek írj akár itt, akár az e-mailemre: sylia89@gmail.com! Várom a leveleket!:) Üdv: Szissz | ||
jroli | 2009. dec.. 19. 10:50 | 104 |
Sziasztok!
Emődön (Borosod) most induló punkrock zenekar énekest keres! Mail: jaszairoland@gmail.com |
||
Daemona | 2009. dec.. 18. 16:55 | 103 |
Helló!
Budapesti 18 éves énekesnő vagyok, és szeretnék valami elvetemült dark-gothic-industrial zenekarhoz csatlakozni, de persze nyitott vagyok hasonló kevert stílusokra is. 6. éve járok hangképzésre . MSN: vi-ki@freemail.hu E-mail: daemona91@gmail.com |
||