3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Good Charlotte – Good Morning Revival kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezGood Charlotte – Good Morning Revival kommentek
missmadden 2008. márc.. 23.  15:01 4
Na, kicsit levagytok maradva!:D Mar nem azert, de ez a lemez mar egy eve megjelent, jokor irtok "kritikat"! Amugy meg hogy jön ide az emo?????????????? joeléknek semmi közük hozzá, ök igazi punkok. persze az más kérdés hogy tri nem veszitek eszre. mindent csak lehurrogtok, leszarozotk! huzzatok a...........!
ez a velemenyem az egesz mymusicrol!
éljen a good charlotte!!!és a good morning revival igenis zseniális!!
   
pgabor 2008. márc.. 22.  12:08 3
egyetértek. Szigetes koncertjük teljesen korrekt volt, énmeg kb 2000ben hallottam az első számukat, amikor az emosok még scootert vagy halász juditot hallgattak. Erről jut eszembe:
- Hány emo tud becsavarni egy villanykörtét?
- Egy sem, ülnek a sötétben és bőgnek.

:)
   
Kovi 2008. márc.. 21.  20:27 2
1etértek az előttem szólóval...Ki a fenét érdekli egy oan véleménye aki ien nyomi kritikus?? a kritikusoknak nemugykéne osztályozni hogy ezt utálom szal biztos tök sz*r...(eldönti már előtte magába h szar)
   
DB 2008. márc.. 21.  19:08 1
mostmár kurvára elegem van abból hogy ilyeneket írkáltok olyan zenekarokról amikről fogalmatok sincs! cukros zene? önirónia? mi a francot képzeltek, hogy ennyire lehordjátok őket? jójó nem tetszik nektek, de a kritikusoknak nem az a dolga hogy hazugságokat írjon a GC-ről és a SP-ről!!!
Joelnek igenis jó a hangja, és lehet h mindkét tesó szarul választott, de legalább vállalnak mindent és nem bújnak el. És a szintetizátor egyéniséget visz a zenéjükbe, és igenis jó így!
emo? hogy jön ide megint az emo, mért kell minden zenekart leemozni? nem azért de a gc már sokkal előtte zenélt mielőtt ez az emo hullám elkezdődött volna!
senkit sem nicole vagy paris érdekel, hanem a banda akire felnézünk, és tudjuk hogy ők megmaradtak olyannak amilyen az elején, normálisnak!
szálljatok már magatokba!
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky