shapeadam | 2011. okt.. 26. 05:49 | 154 |
![]() 36 éves énekes vagyok, együttest keresek, többségében az elektronikus stílus berkein belül. Szívesen hallgatom: IAMX, De/Vision, Nephew, Massive Attack Magyarok: Zagar, Beat Dis, Vad Fruttik, The Perfect Name, Odett Régi együttesem honlapja: http://www.wix.com/shapehome/index E-mail: shapeadam@gmail.com Ádám |
||
laneyklipp | 2011. okt.. 13. 13:32 | 153 |
![]() http://www.custommade.hu Kontakt: vancsi@custommade.hu |
||
gorog_sali | 2011. okt.. 8. 11:21 | 152 |
![]() Budapesti (Progresszív)Nu-metál zenekar vagyunk! Lehetőleg színpadi/előadói tapasztalatokkal rendelkező énekest keresünk aki tud tisztán és erőteljesen is énkelni!! (nem kell profi szinten, de tudja használni a hangját), és emellett itt-ott az üvöltés is menjen. Kizárólag saját számokat játszunk, saját hangzásvilágunkban. Behatások: KoRn!!, Deftones, egy kis Limp Bizkit, Static-X.. Szeretnénk egy komoly énekest aki, komolyan veszi a zenélést és akar valamit, mert nekünk is komoly szándékaink vannak. Legyen kreatív, kitartó, frontembernek való. Rengeteg kész/részben kész számunk van amik már csak arra várnak, h egy énekessel alőadhassuk. Saját havi díjas és otthonosan berendezett próbatermünk van 10perc sétára Csepel Szent Imre tértől, ami 98%-ban teljesen felszerelt. Ének cuccunk van jelenleg, de ha van az csak előny. Heti egy-két nagyobb próbát tartunk, amik vidáman és jó hangulatban telnek el. Keresett énekesünk személyében természetesn jó barátot is keresünk akivel együtt lehet működni és zenélésen kívül jókat lehet sörözni.:) Üdv.: Jj e-mail: inverz.music@gmail.com jani3k@gmail.com |
||
GabrielHard | 2011. máj.. 15. 15:53 | 151 |
![]() A pécsi Aiming High zenekarba keresünk énekes-frontembert. Accept, Maiden, Judas stb nótákat játszunk. Próbaterem, fellépési lehetőség adott. A zenekarról bővebb infót itt találtok: www.aiminghigh.elitweb.hu Életkor nem számít, mi 24-40 közöttiek vagyunk. Lehetsz vidéki is! Várunk! Üdv: Gábor Ide írjatok: kemeny.gabor@freemail.hu |
||
brigittamusic | 2011. máj.. 14. 06:27 | 150 |
![]() Élő zenét játszó, fellépésekkel rendelkező PROFI csapatot keresek. Stílusom slágeres, populáris, vegyes. Több évig zenekaroztam, vendéglátóztam, számos lemezen közreműködtem, most munkát keresek...mert színpad nélkül halott vagyok én is!!! Rólam bővebben: [link] Itt keress: bbrigitta@t-online.hu |
||
AjemMarci | 2011. máj.. 13. 16:03 | 149 |
![]() Rátermett énekesnőnket keressük. Budapesti zenekarról van szó, repertoárunkban vegyesen megtalálhatóak feldolgozások és saját számok is (egyelőre kb. 70-30% arányban). Stílus tekintetében a 80-as évek hard rock/metal vonalát képviseljük, ez feldolgozások tekintetében többek között a következő bandákat jelenti: Iron Maiden, Scorpions, W.A.S.P., Skid Row stb. Nem vagyunk kezdők, de a jelöltek esetében a színpadi tapasztalat hiánya nem kizáró ok ha megfelelő szorgalommal tudja pótolni ;) Korban nem sok kikötés van, így is elég vegyesen vagyunk :) e-mail: ajemmarci@gmail.com tel.: 30/597-0586 |
||
Youart | 2011. máj.. 10. 11:58 | 148 |
![]() Szükség van egy jó menedzserre?! Koncert,fellépés szervezőre(mert unod a sziszifuszi szaladgálást)?! Kezdő és fél profi zenekarokat, énekeseket, énekesnőket , segítjük, menedzseljük a karrier építésben. Fellépési lehetőséggel, promóciós megjelenésekkel(TV, Rádió, Sajtó, Média )Lemez kiadás, videóklip készités, profi fotózás,, Image kialakitás. http://www.youart.hu/ Érdeklődni rövid bemutatkozással, fotóval, linkekkel a következő címen: youart@youart.hu vagy a 06-20-392-7661 telefonon |
||
Folkerek | 2011. máj.. 9. 18:23 | 147 |
![]() Budapesti metál zenekar keresi komoly hozzáállású hörgős vagy tiszta énekesét . Elvárások: 20-30 év, zenekari tapasztalat előny. Jelentkezni lehet a folkerek@gmail.com on. |
||
GabrielHard | 2011. máj.. 8. 21:16 | 146 |
![]() A pécsi Aiming High zenekarba keresünk énekes-frontembert. Accept, Maiden, Judas stb nótákat játszunk. Próbaterem, fellépési lehetőség adott. A zenekarról bővebb infót itt találtok: www.aiminghigh.elitweb.hu Életkor nem számít, mi 24-40 közöttiek vagyunk. Lehetsz vidéki is! Várunk! Üdv: Gábor Ide írjatok: kemeny.gabor@freemail.hu |
||
brigittamusic | 2011. máj.. 6. 19:27 | 145 |
![]() Élő zenét játszó, fellépésekkel rendelkező PROFI csapatot keresek. Stílusom slágeres, populáris, abszolút vegyes. Több évig zenekaroztam, vendéglátóztam, számos lemezen közreműködtem, most munkát keresek...mert színpad nélkül halott vagyok!!! Rólam bővebben: [link]... Itt érsz el: bbrigitta@t-online.hu |
||