3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » Hegylakók zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláraHegylakók zenekar fóruma
huncut 2008. febr.. 28.  06:00 179
Itt jártam..ma is!

Rock Night 2008. febr.. 27.  23:42 178
Olvastam a Blogot és csak ezt mondhatom!!!

Szeretnéd, ha a te bandád léphetne föl nagy nyilvánosság előtt?
Szeretnéd, ha te bandádat ismerné meg mindenki egy pillanat alatt?
Itt a lehetőség, a Rock Night tehetségkutatón. Itt nincs nevezési díj, itt nincsenek vesztesek, itt csak nyertesek lesznek!
Nevezd be a bandádat és bízd magad a közönségre és a zsűrire!
A Zsűrit a Subscribe Zenekar és a Hunderground Magazin képviselői alkotják.
Az eső díj, hogy a nyertes zenekar egy nagyszabású szabadtéri rendezvényen közvetlenül az est fő produnciója előtt léphet színpadra, teljes műsoridővel, profi hangtechnikával fesztivál hangulatban…Természetesen ezen felül sok más egyéb díjra is van ám kilátásotok…

A helyezettek sorsáról a Közönség minden egyes tagjának kiosztott szavazócédula dönt majd, és persze a szakértő Zsűri!
Ahhoz hogy részt vehess a tehetségkutatón, nem kell mást tenned, mint hogy mihamarabb jelentkezz a www.hunderground.hu oldalon és ott szavazás útján be kell kerülnöd az első 8 zenekar közé!! Minél többen szavaznak rád illetve a zenédre, annál nagyobb esélyed van, hogy eljuss a tehetségkutatóra.

További feltételek a jelentkezéshez nincs! Tehát egyszerűen a Hunderground oldalon regisztrálnod kell és fel kell töltened egy Mp3-mat, amit meghallgathatnak, hogy szavazhassanak az együttesedre!

U.Zsu 2008. febr.. 27.  22:50 177
Jöttem, láttam, hallgattam, szavaztam !! Hajrá fiúk ! :))

schaadtestsakft 2008. febr.. 27.  17:49 176
Sziasztok!Új vagyok,és ezerrel szavazok.Hajrá srácok!

rvjucus 2008. febr.. 27.  17:35 175
Szép estét srácok!

szsike 2008. febr.. 27.  17:34 174
Pussz nektek!

zsike1963 2008. febr.. 27.  17:32 173
Szupik vagytok!:))

Paul Stanley 2008. febr.. 27.  16:52 172
Szerintem ami késik nem múlik, léptünk már fel a Wivamban és a Slash klubban is. Ha tudok valamit akkor szólok, meg akár benne vagyunk csere buliba is. Na sok sikert sziasztok.

Gere Zsóka 2008. febr.. 27.  10:15 171
Sziasztok:))Csóközön:))

Ladyke 2008. febr.. 27.  05:18 170
Szép csodás napot!Ha jól láttam a 99.ik lettem a táborban!Megjöttem!Jók vagytok!cuppppppppppppp

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky