BoCsA | 2010. febr.. 6. 11:21 | 102 |
Rutinnal, komoly koncertképes felszereléssel és épülő házi-stúdióval rendelkező gitáros keres zenekart.
A feloszlott Babylon zenekar egykori gitárosa és dalszerzője (www.babylonmusic.hu) beszállna koncepcióval és koncertekkel rendelkező zenekarba, esetleg zenekart alapítana. Stílus: férfias és dallamos (modern rock-metál) Keressetek bátran a keménytől a lightosabbig minden érdekel, ami jó. Régóta pihenek, ki vagyok éhezve egy jó kis zenélésre. Mail: csababylon@gmail.com Tel: 20/386-42-99 |
||
skater | 2010. jan.. 26. 13:15 | 101 |
Helló!
Gitárosként szeretnék elhelyezkedni egy pesti vagy környéki működő zenekarban, akik rendszeresen próbálnak és szeretnék valamire vinni a zenéjükkel (lehetőleg saját zenék) Én jelenleg is zenélek egy zenekarban, de elég lassan haladunk. 22 éves srác vagyok, jópár zenekarban jártam hosszabb-rövidebb ideig, 6 éve gitározom. Ha kerestek tagot ritmus vagy szóló posztra, nekem egyaránt megfelel. Gitárom van, erősítőim vannak. sokmindenre nyitott vagyok, de amik inkább szóba kerülhetnek: skate jellegű punk zenék, elektronikus jellegű indie, dallamos indie/core, esetleg dallamosabb metalcore. Komplett demo jellegű zenefelvételre is vannak eszközeim (www.hangfelvetel.mlap.hu) hangszer, ének, vokál, kondenzátormikrofonok, dobmikrofonok, 20ch keverő, külső hangk., lábmonitor, asztali-mély-fülmonitorok, gitár padlóeffektek, DSP énekeffektek, laptop-PC, stb. Ezzel még hozzá tudok segíteni az együtteshez. Ha valaki gitárost keres: email: saosin@vipmail.hu msn: dipshitbone@vipmail.hu Kössz, hogy végig olvastad! Üdv |
||
Troyci | 2010. jan.. 25. 11:06 | 100 |
Sziasztok!
19 éves szólógitáros vagyok, bandát keresek. Stílus: AC/DC, Zebrahead, Red Hot Chili Peppers, Rise Against, Green Day és hasonlók amik érdekelnének. Saját cuccom van. Hajdúböszörményi vagyok, de 15-20 km-es körzetben (Debrecen, Józsa, Balmazújváros...) meg tudom oldani az utazást. MSN: schecter@windowslive.com |
||
Mitch | 2010. jan.. 18. 15:25 | 99 |
Gitárost és basszusgitárost keres modern, indie/new-wave/new-rave/rock zenekar. Mi eddig gitáros/énekes és dobos vagyunk. Ha tudsz vokálozni, az király, de a legfontosabb, hogy ne légy SZARFEJ! A számok már nagyjából kész vannak kb. 8, a többi szám formálódik.
mitch.lx23@gmail.com |
||
Gitáróra | 2010. jan.. 17. 23:34 | 98 |
Gitároktatás a belvárosban!
Csoportos oktatás: Szintek: 1. Kezdő 1. szint 2. Kezdő 2.szint 3. Középhaladó 4. Haladó Maximum 6 fő, 1500 Ft / fő / óra 1 óra/ hét 4 alkalom előre fizetése esetén 500 Ft kedvezmény. Magánoktatás: Itt lehetőség van a személyre szabott tanmenetrend kialakítására. 1 – 2 – 3 – 4 szint: 2000 Ft / Fő / óra További információ: Email: k3music@gmail.com Tel: 0620/ 9937655 |
||
Zozzzer1991 | 2010. jan.. 11. 22:44 | 97 |
A Nilakantha rock banda basszusgitárost keres! Van 3 dal demo anyag:
[link] A keverésen még dolgozunk de meghallgathatóak a számok! Ha érdekel a dolog írj: nilakantha.zenekar@gmail.com |
||
kerekesjoe | 2010. jan.. 10. 02:06 | 96 |
Helló mindenki!
20 éves vagyok, nemrég kerültem Pestre egyetemi tanulmányaim okán, és folytatnám zenei karrieremet. Gitáron játszom jópár éve, az otthon hagyott zenekaromnak én voltam a szólógitárosa, feldolgozásokat játszottunk. Nyitott vagyok sokmindenre, minden vágyam, hogy egy jól működő, kreatív zenekar tagja lehessek. Írjatok erre a címre: kerekesjoe@gmail.com Hard rock, black metal és hasonló műfajok nem érdekelnek. |
||
zsoltmaszlag | 2010. jan.. 3. 18:25 | 95 |
Külföldi munkára fiatal 25-35 éves gitárost keresünk! Ének előnyben! 3 hónapos munka lenne április 1.-től. A többit megbeszéljük. 06 70 338 7868 blackvelvet@blackvelvet.hu |
||
vaszil | 2009. dec.. 18. 20:52 | 94 |
Helló ! Én szóló és ritmus gitáros vagyok olyan zenekarban gitároznék ami a 60-70-80-as évek zenéjét játssza. Fejér megyéből! Tel: 06 30 624 4069 üdv: Joco | ||
tandras1977 | 2009. dec.. 17. 00:26 | 93 |
Az Empress szólógitár, basszusgitár és dobos posztra keres tagokat.
The Empress looking for sologuitar player, bassguitar player and drummer. Tel: +36 20 3975308 http://www.goodday.hu/ |
||