tomi001 | 2013. ápr.. 10. 12:18 | 626 |
![]() Budapest, Vác, Veresegyház, Gödöllo környékén! (Kool and the Gang, Earth wind & Fire, Jackson five, Sister Sledge, Wild Cherry, Gloria Gaynor, stb.) Jelentkezés: szabo.tamas@vacimezo.com Referenciák: [link] |
||
metallik | 2013. ápr.. 9. 13:25 | 625 |
![]() honlap: http://www.postumus.hu Jelentkezés. info (kukac) postumus (pont) hu tel harmincas 625-9191 |
||
hullamlovaszenekar | 2013. márc.. 21. 14:21 | 624 |
![]() |
||
katula8 | 2013. márc.. 11. 11:12 | 623 |
![]() A budapesti Under The Ground nevezetű szerény, ámde annál nagyobb reményekkel teli, fiatal, egyenlőre 2 tagú formáció keresne további (lehetőleg 20 év körüli) csapat tagokat. A stílus Jazz-Rap ként definiálható legegyszerűbben, de ennél sokkal összetettebb a mögöttes tartalom. Mivel a stílus elég szokatlan, ezért csiszolatlan gyémántokat keresünk, hiszen mi se vagyunk konkrétan egy irányba határolhatók. Egyenlőre 1 szövegíró/rapénekes és 1 gitárossal rendelkezünk. Dobost, billentyűst, és egy szép hangú leányzót keresünk:) |
||
Sing | 2013. márc.. 8. 17:31 | 622 |
![]() |
||
johnmayer | 2013. márc.. 7. 17:58 | 621 |
![]() |
||
Musyc | 2013. márc.. 5. 23:40 | 620 |
![]() 20 éves énekes (szükség esetén gitáros is) vagyok, saját dalokkal. Zenészeket vagy már meglévő zenekart keresek, valami új dologhoz. A próbák valószínűleg Budapesten lennének. Kori megkötésem nincsen, aki szeretne velém zenélni, akármennyi idős legyen, csak tudjon a saját hangszerével bánni. Pár saját dal, homemade fölvéve, amiket biztosan játszanánk: [link] [link] [link] És egy feldolgozás: [link] Kapcsolat: e-mail: franktyrell@gmail.com telefon: 0630 262 4466 |
||
Fervillsound | 2013. márc.. 4. 21:16 | 619 |
![]() Sziasztok! Elkészült a FervillSound Hangstúdió új showreelje, mely kiegészült az új videóink pillanataival. Ha bárkinek klipre, promó anyagra, hangfelvételre, fotózásra lenne szüksége, vagy ha igényes próbaterem kell, keressen fel minket! Ha megakadtál esetleg a dalodban, vagy új téma kell, akkor dalszerzőink segítségével átlépheted ezt az akadályt is, akár rap-hez, vagy bármilyen más stílushoz. Mi segítünk, hogy a Te pillanatod Örökké váljon. ;) www.facebook.com/FervillSound fervillsound@gmail.com FervillSound Kft., Az álmok útján ! |
||
voros.orchidea | 2013. márc.. 1. 19:01 | 618 |
![]() |
||
brigittamusic | 2013. febr.. 21. 09:06 | 617 |
![]() Lehetőleg élő zenét játszó, állandó fellépésekkel rendelkező csapatot keresek. Stílusom slágeres, populáris, abszolút vegyes, rendkívül széles körű és változatos. Mindent éneklek, ami jó! :)) Több évig zenekaroztam, vendéglátóztam, számos lemezen közreműködtem, most munkát keresek... mert színpad nélkül én sem létezem... Nem szeretnék alter vagy rock bandát, kimondottan meglévő rendezvény zenekart keresek, bulikkal, fellépésekkel, akikkel már ettől a szezontól zenélhetek! Várom jelentkezéseteket! :) Itt láthatsz/hallhatsz: [link] Itt keress: https://www.facebook.com/Brigittamusic bbrigitta@t-online.hu |
||