tooltribute | 2011. jan.. 25. 13:53 | 356 |
Énekes keres Tool Tribute zenekarba megfelelő kvalitású, képzett zenészeket.
rightintool@rocketmail.com |
||
12cpal | 2011. jan.. 24. 14:06 | 355 |
Sziasztok
Instrumentális drum n bass trióhoz keresünk egy billentyűs-midi kontrolleres laptop -dj -s arcot. A felállás úgy lenne, hogy dob-basszusgitár- és a billentyűs. Szóval mint említettem az irány a Drum 'N Bass lenne, valamint egyéb alapból elektronikusan indult stílus (jungle, dubstep...stb.), és instrumentális alapokra helyeznénk azt. :) ha érdekel a dolog írj egy mailt: 12cpal@gmail.com |
||
rutgerstollen | 2011. jan.. 24. 13:49 | 354 |
Budapesti tapasztalt énekes zenekart/zenésztársakat keres!
Zenekart alapítanék, vagy csatlakoznék már meglévőhöz. A metáltól a jazz-en át az elternatívig, electro, funk, rock, raggae, akkusztik - bármi szóba jöhet. Nyitott vagyok midnenre ami jó. Ezen az oldalon megtalálod eddig kikkel és miken dolgoztam együtt. http://stollenproject.weebly.com/ Keressetek! Megbízható, elszánt, hosszútávon gondolkodó Budapesti kollégák jelentkezzenek, akik heti rendszeres próbákban gondolkodnak. Akinek kevés az ideje, vagy sok fontosabb dolog van az életében, az kérem hogy ne reagáljon erre a hirdetésre! |
||
horvathgeza91@yahoo.com | 2011. jan.. 22. 20:38 | 353 |
ZENEKAR ALAPÍTÁSA TATÁN
Hali! Zenekar alapításához keresünk (énekes lány és srác énekesek + gitáros) zenészeket, mégpedig dobost, basszerost és billentyűst/samplerest. Először feldolgozásokat, később saját dalokat szeretnénk ROCK, POP-ROCK, RAP , ELEKTRONIKUS zenei elemekkel. 17- 25 éves korig várjuk a jelentkezőket. Jól kialakított, saját próbatermünk van Tatán. tel.: 0620 406 8480 e-mail: grammy901@yahoo.com |
||
zongora59 | 2011. jan.. 19. 09:36 | 352 |
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:36702730546 |
||
standupnscream | 2011. jan.. 10. 20:39 | 351 |
Basszusgitárost keresünk egy hardcore-punk zenekarba. Játszunk mindenféle feldolgozást punkrock, hardcore-punk, post-hardcore, metalcore stílusokból is. Eddigi felállás: énekes, 2 gitáros, dobos. Mindenki 16 feletti, korhatár nincs. Budapesten próbálunk, legyen megoldható a heti 1 próba. Saját számok akkor lesznek amikor már meglesz a teljes banda, addig csak feldolgozunk.
Elérhetőség: bulint0324@gmail.com |
||
zongora59 | 2011. jan.. 10. 11:46 | 350 |
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:36702730546 |
||
Szinapszis | 2011. jan.. 7. 11:34 | 349 |
Hello!
Biztos hangszertudással és teljes felszereléssel billentyűsként alapítanék zenekart/szállnék be projectbe budapesten. Ami elsősorban érdekelne: Eredeti, saját szerzeményekkel progresszív rockzene, fúziós zene, alternatív, esetleg élő Dnb csapat. Bármi érdekel, kivéve Ákost, a Metált, hörgést, feldolgozós zenekarok, haknik. további info emailben. korosztály nem számít, én húszas éveim közepén vagyok. |
||
tandras1977 | 2011. jan.. 7. 09:07 | 348 |
Alakuló beat zenekar basszusgitárost, dobost és szólógitáros keres.
irányvonal: beat, rock, alternatív Kor: 28-36 saját dalok: http://www.goodday.hu/ Tel: 06 20 3975308 |
||
Smeo | 2011. jan.. 6. 22:03 | 347 |
Sziasztok.
Kezdő zenekar új énekesét keresi. Alternatív stílusban mozognánk. 17-19 évesek vagyunk. zenei tudás nem hátrány, de ha kezdő vagy, akkor is szívesen látunk, csak legyél lelkes és kreatív. Elsősorban fiú jelentkezését várom. smeocorse@gmail.com Üdv, Mogyorósi Zoltán |
||