3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » manikin faint zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláramanikin faint zenekar fóruma
jamal 2004. dec.. 9.  09:52 9
én értettem kapásból a hoztam szó helyi értelmét - bár jaa mindkettõ igaz - én hoztam a témákat ám - de mielõtt még nyilvános féltékenykedés törne ki itt zenekarilag szerintem az endru a lényeg ebben a track-ben a hangszerek közül pedig a gitár legkevásbé (de ötlet gazda remains the same forevör mí onli mí)

Dasha 2004. dec.. 9.  08:09 8
Régen Andor csinált olyanokat,hogy bejelentette,hogy másnap hozz nekem egy cd-t X zenekartól.Általában még nem hallottam róluk,vagy kevés zenét,mondtam,hogy hozza. Másnap hoztam hazamentem,betettem, és mindig pont olyat hozott apit éppen abban a hangulatomban,azon a napon hallgatni akartam, mindig eltalálta.
Tegnap szólt,hogy itt van X zenekar (történetesen most Ti,és mellesleg õ is játszik benne),hallgassam meg. És meghallgattam, és már megint pont ilyet akartam hallani, pont ez illett a hangulatomhoz!
Erre írtam azt,hogy hozott, habár most csak virtuálisan, mert nem kellett ténylegesen elhoznia a cd-t,mert letölthettem a számokat. Azért annyira nem istenítjük a fiút,hogy az egész zenét õ hozta, vagy ilyesmi,azt hiszem Te efélére gondoltál.

pietro 2004. dec.. 9.  03:56 7
nahát, eza Dashaaa.......!
méghogy andor hozza....... ezt a többiek nevében is kikérem maguknak....vagy magamnak(?)...vagy magunknak(?)...
:)

Dasha 2004. dec.. 8.  22:13 6
Ó, bocsi, csak sietve gépeltem... figyi,elsõ sorban fogom énekelni,addig leis fordítattom a fogadott nõvéremmel,szóval angolul-magyarul fogom énekelni egyszerre!:-D

jamal 2004. dec.. 8.  20:29 5
köszi Dash! scak kijavitlak: all rites reversed - tudod ez iylen szójátékféle - 17-ei koncerten majd figyelem ám hogy tudod-e már a szövegét dalolni!!

Dasha 2004. dec.. 8.  19:18 4
Ide egy hosszú káromkodás jönne Andornak.Mert mindig olyan zenét hozol nekem,ami pont szíven talál, erre most all rites reserved címû nótátok az ami nagyon szíven talált,és eltalált hangulatilag...köszi...

Láma 2004. dec.. 7.  09:22 3
új szám
Profi lett az új anyag, elsõ hallgatásra nagyon bejött. Az elõzõekhez képest ez tényleg nagy lépés, sokkal jobb a sound, tisztán kijön az ének, asszem elsõre nem találtam benne rosszat. De azért majd hallgatom még! Grat, és várom a többi 4 számot, mert csak egyet találtam eddig.

Dasha 2004. dec.. 6.  22:13 2
Hmmm... vártam,hogy nagy ugrás lesz az eddigiekhez. Na lássukaz elsõ ami eszembe jutott,hogy külföldi. Mármint, ha beteszi X a cd lejátszóba,hogy Te ezt a számot hallotad már, akkor azt hiszem külföldi.A zene tiszta, technikás, a váltások átvezetések végre nem élesen történnek, fülnek kényelmesen.
Az ének ütõs, asszem egy ilyen szám után szoktak az öltözõ ajtóban más énekesek hajlongani, ha megy ez ilyen energikusan élõben is!
Súlyosabb lett ez a dal, de talán ki is fejezi a zenekar körüli történéseket, reméljük éppen annyira elementárisan indulnak be a fellépések is,mint ahogy ez a szám sugározza magából.
Akartam írni valami rosszat is,de mire másodszor hallgattam már elfelejtettem...

mat 2004. dec.. 6.  18:39 1
homegrown seedless
itt szeretnénk ha leirnátok a véleményeteket a mostanában felvett ep-röl. kiadók jelentkezését is várjuk. e-mail gombra kattintva üzenet nekem. a cd egyébként rendelhetö kb dec. közepétöl szintén ezen az e-mail címen. a honlapon( www.manikinfaint.tk ) letölthetö a stress contest c- szám izelitönek. jo szorakozást hozzá.
ja szavazni egyébknét ugy tudtok ha regisztráltok a mymusic.hu-n. ennyit megér;)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky