i am here! - láttad a boritókat amit küldtem? pénteken - hétfõn meg telefonáltam - na szóval csak 3 nap nem tudtál felõlünk nem-e? - remélem azért nem komoly :) - a cd még sehol mert kurvára mindig nekünk jön össze így a studiókkal - most éppen beteg az illetõ - de mikor ott vagyunk akkor is van mivel foglalkoznia + beüt minden évente egyszer elõforduló hiba és akkor a fele meló ugrott - legközelebb csüt-pént! eken ér rá - ez elég nevetõs - lassan 3 hete késznek kéne lenni - gyõrrel beszéltem ma - te a portással beszéltél csak szólok - de így se müködött volna a dolog - hétfõn hív hogy pénzt visszaadják-e - meg hozzátette hogy az irodában a mi cd-nk megy mert neki nagyon tetszik - talán jobb lett volna mint a paksi ezk szerint.... megpróbálok vele koncertrõl egyezkedni legalább - a jöv héten meg gyere fel pestre vagy a studióba vagy csapunk egy próbát - peace love & understanding
mat
2004. nov.. 25. 12:28
16
a manikin faint nevü zenekar énekese, dobosa valamint gitárosa rejtélyes körülmények között eltünt. utoljára a paksi tehetségkutatón látták öket, azóta meég hireket sem hallhattunk róluk....aki bármiféle tudomást szerez hollétükröl, illetve informácioja van a zenekar által a napokban készitett cdröl akkor légyszi jellezzen itt a forumon!!!
köszi
matt
mat
2004. nov.. 4. 16:46
15
örömmel értesültünk hogy bekerültünk a paksi tehetségkutásás legjobb 15zenekara közé. nov. 20-án játszunk ott a második forduló keretében.
jamal
2004. okt.. 24. 15:46
14
nem tudom pontosan de mintha egymásra szervezés történt volna - a lényeg hogy potolva lesz - az egomi buli meg nagysszerüen sült el - asszem a legjobb eddigi - oda is még nov vége dec eleje felé visszamegyünk - képeket meg most kezdem szelektálni és rakosgatni az oldalra - check later! bye
Dasha
2004. okt.. 23. 19:28
13
Mifene?Vörösék nem érnek rá éppen? Mi lesz turnéznak?
jamal
2004. okt.. 22. 10:02
12
nov 6 koncert
tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a november 6odikai superbutttal történõ gyõri koncert elõre láthatólag majd 3 hónapot késik - azaz febr.12re érkezünk meg oda újra - tehát: superbutt, manikin faint, per aspera, radio passive - gyõr torock
naan
2004. okt.. 20. 00:01
11
Szerintem nagyon jó volt a koncsertó, most néztük meg videón (megint, de hanggal:) Látványos interaktív a hajrázó(hajat rázó) közönség! De Endrut ebbõl a szempontból nem nyomják le, csak más szempontból a földre. Remélem Egom is jó lesz, kamerázhatok?(mert akkor addig súlyzózok, h bírjam). Ja: motort sajna nem vehetek, bár egyszer remélem kiállítást szervezhetek az eféle relikviákból. Jó próbát csüt fele!
mat
2004. okt.. 18. 17:35
10
hellotok!ha már nem is irtok,de legalább nézik néhányan a forumot azoknak mondanám a friss dolgokat. Nógrádi bulink szerintem jól sikerült és azt hiszem ezt mondhatom a többiek nevében is. köszönjük hogy MEGINT ott voltatok(naan,kristóf). köv koncert esztergom molothow liget szombaton(23). 9kor van kezdés, és mi vagyunk az elsök, mert a másik két zenekar dobosa balkezes so ne kelljen kétszer is átszerelni....
naan:egyébként igen, és még mindig eladó!!!
naan
2004. okt.. 12. 23:36
9
mat! A mocid tartozéka az ujjad egy darabkája?! Mert akkor tartsd meg késõbbi idõkre,ne add el, még sokat érhet(:
mat
2004. okt.. 12. 14:31
8
tahát akkor most szombaton(16-án) koncert nográdon az aranysárkány! sörözõben. fellép még a pötty és az extinct. egyebet nem tudok elmondani
ja ha valakinek kellene egy használt honda dio robogó akkor jelentkezzen mert nekem van egy eldó.