zoey7 | 2010. jún.. 8. 17:30 | 1607 |
Tsőő!
lány SZÉKESFEHÉRVÁRi BASSZEROS vagyok és ZENEKRT KERESEK! zenei elképzelés: simple plan, paramore, guns 'n' roses, 30seconds to mars, green day, rhcp... stb. nem vagyok kezdő (1,5-2éve játszom) tudok tabot olvasni é van cuccom érd: zsofizoey@citromail.hu(email) msn: zsofizoey@hotmail.com ;) |
||
gimmesomemore | 2010. jún.. 8. 16:29 | 1606 |
Sziasztok!
Budapesti FUNKY-zenekarunkba keresünk kreatív, improvizatív(!!!) SZAXOFONOSt! Egy éve játszunk együtt, gitár, basszusgitár, billentyű és dob felállásban. Az irányvonal valahol az alábbi előadók határmezsgyélyén mozog: Maceo Parker, Jamiroquai, Tower of Power, Mendoza Dance Parti, Nils Landgren Funk Unit, George Clinton, Jestofunk, stb. Elsődlegesen saját számokból építjük a repertoárunkat, de feldolgozások is helyet kapnak a koncerteken. Heti két próba saját teremben. Fontos: nem kotta-virtuózt keresünk, hanem egy improvizációban jártas, szólisztikus-készséggel bőkezűen megáldott szaxist. érd: la.tamas@gmail.com vagy gsm.budapest@gmail.com üdv: Tamás - Gimme Some More |
||
szer | 2010. jún.. 7. 12:16 | 1605 |
Magyarul éneklő, alternatív, indie, britpop stílusú zenekar keres, modern gondolkodású, elektronikában jártas, zeneszerzéssel is foglalkozó kreatív BILLENTYŰST.
tbence81@gmail.com 20/560-66-00 |
||
6ER1 | 2010. máj.. 30. 16:54 | 1604 |
Sziasztok!
Budapesti alternatív rock zenekar keresi nem kezdő basszusgitárosát! Saját dalokat játszunk, a stílus kb. Quimby-Kispál-Nirvana, némi etno és reggae adalékkal fűszerezve. Gyertek, vár a slágergyár! :-))) klgergo@gmail.com |
||
Anumauri | 2010. máj.. 27. 22:51 | 1603 |
Énekesnő-zeneszerző zenésztársakat keres. Elsősorban:
- sampleres/szintis/zeneszerkesztőt - perkás/darbukás/ütőhangszerest - gitárost (akusztikus) Másodsorban hegedűst, fúvóst, és akár egyéb hangszerest. 3 lassabb szám meghallgatható itt: http://www.myspace.com/anumauri Jelenleg egy albumnyi ilyen jellegű szám van. A gyors dalokat viszont együtt írnánk meg, ezek valahol a Dead Can Dance, a Matrix zenéje és a Mitsoura munkássága között helyezkednének el. Ízelítőképpen: Matrix (Juno Reactor: Navras) [link] Dead Can Dance:Rakim [link] Mitsoura: Keluska [link] Jelentkezz (20/46-70-415), ha érted/érzed a fenti dalok mondanivalóját, jól játszol a hangszereden, és szeretnél ilyen zene létrehozásában hosszú távon közreműködni. |
||
Musyc | 2010. máj.. 24. 19:53 | 1602 |
Hello!
Trió alakításához keresek gitárost, és még egy hangszerest. (I'm the singer.) Stílus: jazz, pop, bossa nova, blues, ami jön. Kor: akárhány éves lehetsz, én 17 vagyok (majdnem 18 :)) Környék: Érd, Budapest (én sóskúti vagyok) e-mail: franktyrell@gmail.com telefon: 06-30-262-4466 |
||
hullamlovaszenekar | 2010. máj.. 20. 18:54 | 1601 |
Improvizációs est: Te, ének, percussion ritmushangszerek-, és bármilyen dallamhangszer játszanak. Május 30. Rézmál kávézó. http://www.mindigegyszer.fw.hu/ | ||
vanazoli | 2010. máj.. 18. 17:57 | 1600 |
„Klasszikus” rockzenekar keresi 25-35 éves budapesti dobosát! fehertamas3@freemail.hu | ||
retrocelli | 2010. máj.. 17. 17:45 | 1599 |
Partyzenekarba keresünk 25-35 év közötti profi billentyűst énektudással, Budapest vagy Pest megyéből. Jelentkezni a retrocelli@gmail.com címen lehet.
|
||
lacage | 2010. máj.. 16. 19:58 | 1598 |
Dobost és basszusgitárost keresünk alakuló budapesti rockzenekarba (pl Nickelback, Calling, Pearl Jam, Shinedown, Oasis, stb). Fellépési lehetőségek adottak; elkötelezett, megbízható zenészeket keresünk. Édeklődni lehet: lacagee@yahoo.com | ||