3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Basszusgitárost keresünk!

Témakörök
Hirdetés
Basszusgitárost keresünk!
jason665 2014. jan.. 19.  10:40 16
Hello!

A Farcry zenekar keres basszusgitárost a második album munkálataihoz. Olyan rutinos, kreatív zenész jelentkezését várjuk, aki nem riad vissza a különböző stílusok egyidejű, komplex alkalmazásától (úgy mint a death metal, progresszív, indusztriális, klasszikus, jazz, folk...). Részletekért keress minket emailben!

farcrymetalband@gmail.com

A 2010-es bemutatkozó albumról egy nóta:
[link]
   
katula8 2013. nov.. 11.  10:47 15
Budapesti hip-hop, trip-hop, funky és jazzes alapokat felvonultató banda keres női énekest, illetve basszus gitárost! Fontos, hogy ne legyen berögzült irány amit követne, legyen alkalmazkodó képes, és tudjon dolgozni, ha kell. Az alábbi felvételek lehetnek irányadók. Jelenleg a munka elején se vagyunk, úgyhogy alakuló képes a dolog. Basszer, énekesek jelentkezését várjuk!!!!!

https://soundcloud.com/under-the-ground
   
hullamlovaszenekar 2011. szept.. 19.  13:30 14
Rock zenekar ritmus-szekciót keres, dobos és basszusgitáros személyében. Több éves zenekari-, koncert tapasztalat és jó hangszer (+alap) szükséges. Továbbá időd, hetente 1-2 esti, hétvégi próbára, később havi 1-2 koncertre. Van saját, kultúrált próbaterem Csepelen és állandó zeneszerző-énekes. Több infót itt találsz: http://www.hullamlovas.hu/ . E-mail: hullamlovas@hullamlovas.hu
   
zsika005 2011. szept.. 19.  00:02 13
Sziasztok! Basszusgitáros keres budapesti zenekart. Nem régóta basszerozok, ez a negyedik évem, tehát nem vagyok túlzottan tapasztalt, viszont annál inkább elszánt, és szeretem, amit csinálok. Játékomra a következők a jellemzőek: amit a legjobban, improvizatív módon is alkalmazni szoktam, azok a pentaton, dúr skálák és akkordok és persze ezek keverékei. Nyitott vagyok minden műfajra!! Erősítőm, basszgitárom van, tehát a technikai háttér az megvan! :) zsika005@gmail.com-on keress, köszi
   
Tiny Streams 2011. szept.. 4.  20:01 12
Budapesti, páratlanokat is játszó pszichedellikus rockzenekar (Tiny Streams) keresi lehetőleg 5 húron játszó basszusgitárosát. Készülő videóklip, próbaterem, saját számok, elhivatottság adottak. Elvárás, hogy szeress és tudj is zenélni, amatőrök kíméljenek! Számok meghallgathatók honlapunkon (www.facebook.com/tinystreams), ezeket kéne játszani a meghallgatáson is, kreatívkodás megengedett.
Egyéb infók és jelentkezés: 70-538-7361 vagy tinystreamsband@gmail.com
   
mateszab 2011. aug.. 29.  12:41 11
Sziasztok!

A budapesti Dirty Corporation zenekar keresi basszusgitárosát. Hangszeres tudás szükséges, kérem hogy olyanok jelentkezzenek akiknek megvan a szükséges tudásuk és tapasztalatuk. Illetve komolyan gondolják a zenélést.
Saját számokat és néhány feldolgozást játszunk, illetve van 2 demónk. A stílusunk a Dirty Rock, Hard Rock és Heavy Metal keveréke.

Elérhetőség: Máté Szabolcs, tel.: 30/444-1015, email: mateszab@t-online.hu
   
z.kissgeza 2011. febr.. 5.  00:52 10
Tisztelet!

Egy Budapesten alakulóban lévő zenekar keresi férfi énekesét, és basszerosát.
2-en vagyunk csak eddig: dob, és gitár. Nem kezdők, de nem is vér profik. Stílus rock-hardrock,
de szeretnénk belecsempészni a dologba mást is!:D
Életkort 18-26év körül gondoltuk, de persze nem halál pontosan:D Mi 22, és 19 évesek vagyunk.
Pár saját szám van már, és persze feldolgozás, bár 2-en ezt eléggé, hogy is mondja......
Úgyhogy minél előbb várjuk vállalkozó szellemű, kreatív, és kellő képen elkötelezett új tagokat!:)
Üdv!

Elérhetőség: z.kissgeza@freemail.hu
   
Nagy Gaby 2011. febr.. 1.  00:06 9
INGYENES GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG!
SZIASZTOK! ÉNEKSTÚDIÓ ÉLŐ ZENEKARA AMATŐR ZENÉSZEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJA KORHATÁR NÉLKÜL! MINDENFÉLE HANGSZERES JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! HA SZERETSZ ZENÉLNI ÉS FELLÉPNI NÁLUNK A HELYED! FELTÉTEL: AKARJ FEJLŐDNI ÉS SZERESD A HANGSZERED TELJESEN FELSZERELT PRÓBATEREM. INGYENES PROBATEREMHASZNÁLAT JÓ TÁRSASÁG. RENDSZERES FELLÉPÉSEK ÉNEKESEKKEL! ( GÁZSI NÉLKÜL) FÉNYKÉPET ÉS BEMUTATKOZÓ LEVELET KÜLDJ: nagygaby@vipmail.hu 20/568-12-93 http://www.nagygaby.hu
   
Teknokol 2011. jan.. 14.  00:20 8
Budapesti zenekar várja gyakorlott, rutinos, kreatív és lelkes basszusgitáros jelentkezését. Angol nyelvű saját számok (hard)rock - rock'n'roll megközelítéssel. Tökös, dögös, lendületes, dallamos, igényes zene. Komoly koncertek és lemezfelvétel jön 2011-ben. Hívj és küldünk számokat: 06 20 354 2228 vagy info@calldianmusic.com
   
DanielS 2011. jan.. 1.  21:05 7
Sziasztok!
Budapesti alakuló zenekar keres basszusgitárost! Jelenleg 3man vagyunk ének, gitár és dob. Stílus szempontjából eléggé nehezen behatárolható főleg rockos, alternatív rockos, punk rockos, kicsit metálos elmeket ötvöző zenét szeretnénk játszani, saját számokat alkotni (már vannak is saját számok). Amit elvárunk, hogy legyen hangszered, erősítőd, kreativításod, nem kell hogy profi legyél, és zenekari meg színpadi tapasztalatokat sem várunk el, csak jókis ambiciókat:)

Jelntekezni itten tessék:): blackdaniels@msn.com
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky