SlySunrise | 2006. febr.. 8. 18:40 | 24 |
![]() Sziasztok! A Sly Sunrise zenekar is szívesen fellépne. www.slysunrise.uw.hu e-mail: babec@tvnetwork.hu |
||
Tuzi (HF) | 2006. febr.. 8. 17:59 | 23 |
![]() A HappyFReaks zenekar is szívesen részt venne! www.happyfreaks.be Üdvözlettel: Tuzi (HF) |
||
azulu | 2006. febr.. 8. 17:45 | 22 |
![]() Sziasztok! A Zulu zenekar is szívessen részt venne a feszten. www.azulu.uw.hu oldalon találtok infókat meg képeket a bandáról, fellépésekrõl, tagokról. Bár a fellépésekrõl a mymusic is értesített :-) Rákkenmötál |
||
norci | 2006. febr.. 8. 17:18 | 21 |
![]() Sziasztok! Én Norman vagyok a Nofertumból és (valljuk be:) nagyon szeretnénk fellépni a 3. alkalmon. Az legutóbbi jelentkezésemmel ellentétben most konzultáltam a zenekar minden tagjával, és mindenki lefixálta az idõpontot meg minden :) A honlapunkról megtudható ugyan egy_s_más rólunk, mivel azonban febr. 20-án fellépünk a Gödör Klubban, az, koncert lévén sokkal jobban megsejtethetné, mit is tudnánk a Harmadikon nyújtani. És nem is csak úgy saccperkábé :) |
||
Tíííbor | 2006. febr.. 8. 12:31 | 19 |
![]() Engem is a gázsi érdekelne, a belépõn osztoznak a fellépõk és a szervezõk, vagy a fellépõk ingyen nyomják, + van-e utiköltségtérítés? köszi! |
||
Zuhatag | 2006. febr.. 8. 11:19 | 17 |
![]() Szivesen jatszanank az osszejovetlen mi is. Hello! A Zuhatag www.zuhatag.hu zuhatagzenekar@hotmail.com |
||
cocoloco | 2006. febr.. 8. 11:17 | 16 |
![]() A Coco Loco is szívesen játszana a zeneszeretõ közönségnek :) Coco Loco www.cocoloco.hu cocoloco@freemail.hu |
||