Sheila | 2010. márc.. 26. 19:13 | 16 |
![]() |
||
móni97 | 2008. okt.. 25. 15:58 | 15 |
![]() |
||
Előzmény: SPFOBGCFAN 2008. szept.. 23. 19:00 |
SPFOBGCFAN | 2008. szept.. 23. 19:00 | 14 |
![]() |
||
CR | 2008. szept.. 4. 05:41 | 13 |
![]() egyébként ha szerinted Pierre rommá van tetoválva, akkor te még nem láttad Benji Madden-t... (akivel nincs semmi bajom, sőt... |
||
iceflower | 2008. aug.. 23. 16:30 | 12 |
![]() |
||
iceflower | 2008. aug.. 23. 16:30 | 11 |
![]() te meg itt foldbe dongolod.ezt a bandat akkor is szeretnem ha Britney poppot fog jatszani mert torodnek a rajongokkal es nincsenek elszallva. |
||
iceflower | 2008. aug.. 23. 16:17 | 10 |
![]() |
||
savashenrik | 2008. márc.. 26. 11:15 | 9 |
![]() sosem kommenteltem a cikkeimet, és ezután sem fogom, kivétel erősítse ezen szabályt ezalkalommal is. szögezzünk le pár dolgot előre. a kritika, mint olyan műfaj, szubjektív. ahogyan a rajongás is az. pont. a popipar pedig pontosan erre a rajongásra épít. én meghallgattam a lemezt, átolvastam a borítót, és amit hallottam/láttam, az alapján írtam azt amit. legyetek erősek, ez a lemez akkor is popzenét tartalmaz, ha gitárt akasztanak a nyakukba a tagok, és tudnak is rajta játszani. a green day is eltávolodott a punktól, és pop lett az évek során, és még tették ezt jópáran. (a pop nem a britney féle pop, van olyan pop is, amit bizony hangosan, gitárokkal játszanak) az évek majd eldöntik, hogy a könnyűzene süllyesztőlyében ki tűnik el, és ki marad fenn a felszínen. zenei áthallások felfedezhetőek, és ahogy az előző korosztály kinőtt a párhuzamként felhozott csapatokból, ugyanígy néz majd értetlenül 5- 10 év múlva egy másik tizenéves korosztály majd a s. p. -re, hogy ez már nem menő. az érzelmes, vagy lázadó dalokkal sincs baj, - nem is ezt írtam- azzal van baj, hogy ha tinikedvenc zenekart dobnak piacra a kiadók, akkor a recept mindíg ugyanaz a sablon, zenében és külsőségben egyaránt, és ez akkorsem változik meg, ha videóüzenetet postol fel a zenekar, vagy blogol az erre megfizetett háttérember. persze ettől lehet cukker a csapat. más. a kérdés a cikk elején költői, a belgä dalának címe átírva, és nem kijelentés, hanem kérdés. magyaróra megvan mindenkinek?! az az izé amikor nem számokkal hanem betűkkel meg versekkel megy a macera. ?= kérdőjel .= kijelentő mondat végén használjuk. kutya nem állította azt hogy emok. azt sem hogy fakezű hangszeresek, hanem ennek éppen az ellenkezőjét. szövegértelmezés. a kanadai bocsánatkérés szintén átvett idézet, south park című rajzfilből. és hogy a végén megragadjon a lényeg: nekem nincs bajom a simple plannel, egyszerűen meghallgattam az új lemezt, és ennyi volt benne. ettől ti még szerethetite, sőt hajrá, rajongani ér, és nem ciki, hiszen ti rajongók tartjátok el a zeneipart, a kedvenc zenekarotokat, és ezz így is van jól. ( én meg a sajátjaimat, de ez most nem tartozik annyira ide). |
||
SK | 2008. márc.. 24. 10:36 | 8 |
![]() Nézzél már egy kicsit magadba ember... Na mit látsz? Jaaa, egy szánalmas valakit, akinek nincs jobb dolga, mint hogy jobbnál jobb együtteseket fikázzon? Na látod, ez vagy te. Szerintem ezen gondolkozz el egy kicsit, hidd el, nem fáj ám ha használod az agyad. |
||
stevey | 2008. márc.. 24. 00:30 | 7 |
![]() |
||