3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2022. október 27.

Itt a 15. Fishing on Orfű teljes zenei programja

Copyright:

Közzétette teljes zenei programját a legbarátságosabb fesztivál hírében álló Fishing on Orfű. A jubileumi 15. fesztiválon a látogatók 4 nap alatt közel 150 zenei produkciót nézhetnek meg, a program bejelentésével egyidőben a napijegyek értékesítése is elkezdődött.

A Fishingen adja egyetlen fesztiválkoncertjét a Kispál on Orfűn bemutatkozó Kispál és a Lovasi formáció, amelyben Kispál András és Lovasi András mellett G. Szabó Hunor és Babcsán Bence zenél, koncertprogramjuk pedig a Kispál és a Borz korai korai, különlegesebb szerzeményeire épül. 3 év kihagyás után tér vissza Orfűre az elmúlt 3 évtized egyik legfontosabb zenekara, a Quimby. Először lép fel a Fishingen Bródy János és zenekara, csakúgy, mint a Kátai Tamás nevével fémjelzett Thy Catafalque.

A Fishing továbbra is nagy teret biztosít a fiatal és feltörekvő produkcióknak, 2023-ban is a két legnagyobb zenei helyszínen kap lehetőséget a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, az Analog Balaton, Deva, a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Galaxisok, az Ivan & the Parazol, valamint először lép a nagyszínpad deszkáira az aurevoir. vagy Beton.Hofi. Természetesen a Fishing „klasszikusabb” nagyszínpados fellépői, tehát a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a hiperkarma, a Kiscsillag vagy a Budapest Bár is ott lesznek a 15. fesztiválon.

Az idősebb korosztály képviselőinek Bródyn túl HOBO, a KFT, Karácsony János, Másik János, a Pál Utcai Fiúk, a Müller Péter Sziámi AndFriends vagy a Kontroll Csoport koncertjével igyekeznek kedveskedni a szervezők. Idén Tátrai Tibor is visszatér Orfűre, új zenekarával, a godfater.-ral.

A hiphop kedvelői Beton.Hofi koncertje mellett még olyan izgalmas fellépőket is megnézhetnek, mint a Pogány Induló, Dé:Nash, a Slow Village, Funktasztikus, 6363, vagy a Tranzkaphka.

Aki klubhangulatra vágyik Orfűn, annak a kisebb Amondó színpad, vagy a Nagysátor lehet majd a törzshelye. Ezeken a helyszíneken boldogan megfér egymás mellett a metál, az alternatív rock, a pszichedelikus rock, a világzene és a pop is. Itt lép fel a Platon Karataev, a Mitsoura, az Erik Sumo, a VHK, a LAZARVS, Frenk, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Fiúk, a Felső Tízezer, a Hiúz vagy a Devil’s Trade is.

A tűzhöz közel, vagyis a fesztivál erdei helyszíne 2023-ban is komolyzenével indul, majd jön a Mesél az erdő műsorsáv, ahol feltörekvő dalszerzők nem csak eljátsszák dalaikat, de mesélnek is róluk. Az esti óráktól olyan hangulatos produkciók lépnek itt fel, mint iamyank, a Jazzékiel, Németh Juci és G. Szabó Hunor, vagy Bérczesi Róbert.

A Borfalu továbbra is a nép-és világzenekedvelők kedvenc helyszíne lesz, itt játszik a Cimbaliband, a Romano Drom, a Söndörgő, a Góbé, a Kacaj vagy a Gypo Circus. Mellettük jól megfér pár olyan izgalmas és érzékenyebb produkció, mint Barkóczi Noémi, a Lázár tesók, az Aron Andras and the Black Circle Orchestra vagy a Middlemist Red.

A fesztivál alatti tószakaszon található Víziszínpad 2023-ban is a legjobb zenei alternatíva lesz a strandoláshoz! A víz felszínén lebegő színpadon ad majd minikoncertet Likó Marcell és Kerekes Gergely, a Péterfy Bori & the Mini Love Band, a Kerekes Band, az aurevoir., Beton.Hofi és a Tudósok is.

A jubileumi Fishingen több lehetősége is lesz annak, aki a koncertek után táncolással vezetné le fölösleges energiáit. Választhatja az Amondó színpadot, ahol 02:00-től olyan DJ-k szolgáltatják majd a talp alá valót, mint DJ Palotai, a Tesco Disco, DJ R-Nold & Acid, vagy D.Koms. De bulizhat az erdőben is A tűzhöz közel színpadnál, ahol minden éjjel 01:00-től a Tilos Rádió tart partit olyan fellépőkkel, mint DJ Titusz, Bobby Shyze, Kanada Káosz, itt lesz Önismereti Diszkó, !rodalmi Dubtechno valamint Totoya Klub is.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 4.

Fishing on Orfű - teljes zenei program

A 2024-es Fishing on Orfűn a varázslatos környezeten és a barátságos hangulaton túl négy nap alatt 7 helyszínen 150 izgalmas zenei program várja a látogatókat az underground élőzene minden fontos szegletéből. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult. Tovább

2024. február 4.

Scorpions az Arénában

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve. Tovább

2023. november 20.

Sting újra Budapesten

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting egy különleges koncerttel tér vissza a Budapest Arénába 2024. május 31-én. Tovább

2023. november 5.

Kosheen a Dunakanyarban a VéNégy Fesztiválon

2024. június 20. és 23. között jön a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. Az első körben bejelentett zenekarok között olyan neveket találni, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda. A hazai zenei élet megkerülhetetlen figurái, a legmenőbb arcok és legendák mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz. Tovább

2023. október 2.

Amire mindenki várt - Azahriah a Puskásban

Régóta suttogtak róla, most végre valósággá válik: 2024. május 25-én a jelenleg még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky