3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Strand 2020

2020. július 30.

A STRAND Fesztivál szervezői nagyon sajnálják

Copyright:

A délelőtti Kormnyinfőn történt bejelentés után, miszerint 2020 nyarán semmilyen nagyobb létszámú rendezvényt nem lehet megrendezni, a STRAND Fesztivál szervezői közleményt adtak ki! Ezt olvashatjátok itt:

Nagyon sajnáljuk...

Minden eddiginél jobban vártuk az ideit. Azért nem soroljuk fel, hogy mi mindennel készültünk, mert se a Ti, se a saját szívünket nem akarjuk fájdítani. Nem vártuk, ugyanakkor a lelkünk mélyén számítottunk is erre a helyzetre, hiszen 2020-ban minden fesztivál elmarad, szerte a világon.

Nehéz lesz most a jövőre koncentrálni, de azt el kell mondanunk Nektek, hogy a mi szervező csapatunk túlzás nélkül rajong a STRANDért. Éppen ezért biztosra vesszük, hogy pár nap múlva fel fogunk állni és azon törjük majd a fejünket, hogy hogyan építsük fel a 2021-es fesztivált.

Engedjétek meg, hogy ezúttal elsőként nekik, a STRAND szervező csapatának, a barátainknak, partnereinknek, szponzorainknak mondjunk egy hatalmas köszönetet. Idén minden bizonytalan, ezt nyilván a saját életetekben, munkátokban, suliban is tapasztaljátok. Nagyon nehéz volt az elmúlt fél évet végigcsinálni úgy, hogy közben állandóan szembejött a kérdés: lesz egyáltalán STRAND idén? Minden kollégánk-barátunk úgy dolgozott ezért az ügyért, mintha erre a kérdésre csak egyetlen, pozitív válasz létezett volna. Pedig tudtuk, hogy egy másik válasz is lehetséges, de nem engedtük meg magunknak, hogy arra koncentráljunk.

Másodikként azoknak jár a köszönetet, akiket Ti is, mi is a legeslegjobban vártok-várunk: a fellépő művészeknek, zenészeknek, előadóknak. Nem tudjuk szavakba önteni, mennyire szeretnénk végre összebújni a naplementében, vagy éppen együtt ugrálni, mögöttünk a Balatonnal , miközben a kedvenceink a színpadon állnak és nekünk énekeltek. A közönségünk nevében is kívánunk most Nektek kitartást és küldünk nagyon sok erőt, nagyon sok szeretetet. Fontos, hogy tudjátok, mennyit kapunk tőletek, a dalaitoktól, mennyire fontosak vagytok nekünk.

Végül, de nem utolsó sorban Nektek, a STRAND vendégeinek szól a köszönet. Az elmúlt hét évben egyre többen szerettétek meg a STRANDot. Olyannyira, hogy már a vírus megjelenése előtt is láttuk, hogy rekord év lesz az idei, hiszen minden eddiginél többen váltottatok jegyet-bérletet. Aztán a leállások, a ”maradj otthon” időszak után augusztus 18-a számunkra az év legfontosabb, legjobban várt napja lett. Tudjuk és érezzük, hogy ezzel Ti is így vagytok. Fesztiválszervezőként ritkán tapasztaljuk, amit idén, ritkán érezzük, hogy ennyire hiányzik a közönségünk. Milliószor elképzeltük, milyen lesz majd, amikor sorban állás után végre beszaladtok a placcra, felveritek a sátrakat, megszólal az első koncert és veletek együtt énekelhetjük majd: “Ha holnap lesz az utolsó nap, ez már akkor is így marad, veled jöttek a szép idők, ó barátom…" Olyan érzés ez, mint a honvágy, amikor egy év után végre hazatérsz és megölelheted, akit szeretsz. De talán nem kell ezt nagyon magyarázni, hiszen Ti is érzitek, amit mi.

Nekünk is nehezünkre esik megtenni, mégis kéréssel fordulunk hozzátok: legyetek, legyünk türelmesek a következő hónapokban. Mi itt leszünk és azon fogunk dolgozni, hogy ugyanolyan boldog pillanatok tömegeit élhessétek át, amilyeneket eddig.

Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre!

Barátsággal:

Fülöp Zoltán, Lobenwein Norbert, Tóth Adorján, Tóth Rita
és a STRAND szervező csapata

——

FONTOS!

A megváltott jegyekkel kapcsolatban hamarosan itt, a Facebookon és a STRAND oldalán jelentkeztünk információkkal. Addig kérjük a türelmeteket.
Természetesen nagyon örülnénk és sokat segítene nekünk, ha a 2021-es STRANDra érvényesítenétek az idei belépőket, ez azonban nem kötelező, minden jegy visszaváltható. Részletek hamarosan!
Köszönjük!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 24.

STRAND Fesztivál: műsorváltozás

Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.  Tovább

2020. június 18.

A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon

Pontosan két hónap múlva, augusztus 18-án a STRAND Fesztivál nyitónapján, ötödik alkalommal rendezik meg a Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol 12 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit. A látványos, 120 perces showt az M2 Petőfi TV, a Petőfi Rádió és a petofilive.hu is élőben közvetíti. A Petőfi Zenei Díj jelöltjeire június 18-tól kezdődően augusztus 13-ig szavazhat a közönség. Tovább

2020. június 12.

Pont olyan, mint rég  - Az Irie Maffia és Fluor jegyzi a Balaton dalát

Az elmúlt nyarak hangulatát idézi meg és az előttünk álló vakációt vetíti elénk a 15 éves Irie Maffia legújabb dala, a klipben pedig a balatoni fesztiválok boldog pillanatai elevenednek meg. Június 8-án debütált a “Pont olyan, mint rég”, a Balaton dala, amelyben vendégként szerepel Fluor Tomi. Tovább

2020. június 10.

A Bagossy Brothers Company nyitja az idei STRAND Fesztivált

A közönség minden évben fokozott érdeklődéssel várja, hogy milyen programmal indul Zamárdiban a STRAND Fesztivál. 2020 augusztus 18-án egy igazán különleges koncerttel a Bagossy Brothers Company, a nagyszínpadon nyitja meg a későn induló fesztiválszezont. Tovább

2020. május 1.

Így készült a Mama kérlek 2020

Hétfőn jelent meg a Mama kérlek 2020-as változata. Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Horváth Tamás és Járai Márk a STRAND Fesztivál felkérésére Anyák napjára dolgozta fel Bródy János 40 éves dalát. Az alkotók most egy werkfilmben mesélnek arról, hogy mit jelent nekik ez a dal, és az is kiderül, hogyan készült a felvétel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky