3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2011. szeptember 4. | mattcarey

Feltörekvők ma a Fogasházban

Copyright:

Vasárnap (szeptember 4.) feltörekvő Dj tehetségeket hallgathat meg a nagyérdemű Fogasházban. A Sunday Stories elnevezésű partin DnB és Dubstep fog szólni. Mad Chad, ANDROID & KHAIST és Borg küldik az arcunkba a vagányabbnál vagányabb ütemeket.

Az este folyamán leginkább drum and bass és dubstep szól majd, de helyet kapnak olyan stílusok is, mint a hip-hop és a grime.
 
Android aka Hadnagy András és Khaist aka Zólyomi Ferenc 2-3 évnyi szólózás után találkoztak és végül 2006-ban fűzték szorosabbra a zenei pályafutásukat azáltal, hogy a NewKidsOnTheBass rezidenseivé váltak. Rengeteg bulin léptek fel együtt az évek folyamán és megfordultak a drumandbass szcéna legnagyobbjai mellett pörgetve a húzósabbnál húzósabb track-eket. 2010-ben megalapították a DeepBrainStimulation-t Naz aka Vanyuscsák Bence és Ignition aka Oláh Gergely közreműködésével, aminek nem titkolt célja, hogy a Neurofunkra vágyó közönséget kielégítsék szettjeikkel. Szelekcióikban leginkább a sötétebb,mélyebb hangvitelű zenéké és a Neurofunk-é a főszerep.
 
Hallottam jópárszor játszani a fiúkat és túlzás nélkül állíthatom, hogy az ő kezükben (lemezjátszóikban) van a jövő. A zenéjük, olyan, mint a Ponyvaregény. Jól felépített, de mégis tele van váratlan megoldásokkal.
 
Az előadók még fiatalok, de már most majdnem 10 éves gyakorlat van a hátuk mögött. Mindenkit hallottak keverni, akit érdemes. Sokat tanultak tőlük, de most eljött az idő, hogy a tanultakat tovább fejlesztve megmutassák, mit tudnak.
 
Borg és Mad Chad: Vasárnapi TÖRTénetek
Budapest VII. Akácfa utca 51.
Vasárnap Fogasház 20:30-tól hétfő 03:30-ig.
 
mattcarey
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

2020. február 26.

Hazalátogat Alanis Morisette

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette 12 év után újra fellép Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten egyrészt a világkörüli turnéja, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulójának ünneplésére kerül sor, másrészt remélhetőleg az egyelőre párszavas magyartudását is gyakorolni, bővíteni fogja az énekesnő! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky