3426 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2011. április 29. | Doroszlai Beáta

Jövő héten CEN!

Copyright:

Corvinus Egyetemi Napok elé nézünk a jövő héten: 2011. május 3 és 5 között három napos fesztivált szervez az intézmény a Közgáz Campuson. Idén a CEN helyszíne a Sóház és a Főépület közti terület lesz. Kedden a Kiscsillag és a Magashegyi Underground lép fel, szerdán a Subscribe, a Fish!, valamint a Turbo fog nekünk zenélni, csütörtökön pedig a Compact Disco, DJ O’Neal, a The Carbonfools és Julia Carpenter buliztat jól meg minket.

Kedden és szerdán after partyzhatunk a Morrison’s Közgázban, csütörtökön viszont a Közgáz Aulában folytatódik a fesztivál, hála a Red Bull Zenemeletnek.

Most tavasszal is számíthatunk a koncertek mellett CenTúrára (csoportos vetélkedő), CenZációra (tehetségkutató), KultúrSátorra (stand-uposok, hírességek, sportolók, színházi előadás) és sportbajnokságra (Maraton, strandröpi, strandfoci, kosárlabda, fekvenyomás) is.

Jegyeket a Közgáz főlépcsőjénél lehet venni; a napi beugró Corvinusosoknak a nap jegy 800 Ft, a bérlet 2000 Ft, míg külsősöknek a napi jegye 1200 Ft bérletük pedig 2500 Ft.

Közgáz „barátunk” tehát ismét gondoskodik róla, hogy ne csak tanulni, hanem bulizni, sportolni, kulturálódni és kikapcsolódni is szívesen járjunk az Egyetemre!

Doroszlai Beáta

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. január 24.

Először látogat Budapestre BEXEY

BEXEY a brit hip-hop színtér egyik leginnovatívabb feltörekvő tehetsége készen áll arra, hogy eljuttassa Blood, Magic & Diamonds című kislemezét a nagyvilághoz. A fiatal rapper zenéjében erőlködés nélkül, a legnagyobb természetességgel keveri a legkülönfélébb stílusokat, május 8-án pedig élőben is megnézhetjük a Dürer Kertbe a britek új reménységét. Tovább

2020. január 23.

A Rival Sons melegíti be a közönséget az Aerosmith előtt!

Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás... Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal
  Tovább

2020. január 23.

Michael Malarkey holnap nálunk is bemutatja új lemezét

A Kék-könyv Projekt és a Vámpírnaplók karizmatikus sztárja új, Graveracer című lemezét mutatja be január 27-én a Dürer Kertben. A tehetséges színész, énekes-dalszerző az új lemezt a saját Odüsszeiájának tartja.
  Tovább

2020. január 15.

The Carbonfools lemezbemutató turné

Elindult a zenekar Carbonsun címen megjelent albumának bemutató turnéja, melynek budapesti államása az A38 Állóhajó lesz 2020. január 23-án. Tovább

2020. január 15.

Évnyitó Margaret Island duplakoncert

2020. január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky