3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2011. április 15. | Drakulady

Éjszakai technokraták

Copyright:

Még pár nap, és a tecnokraták elfoglalhatják ismét a Hungexpo „ D” arénáját. Ugyanis április 16-án ünnepli a 15. születésnapját a Deadcode Production jóvoltából megrendezésre kerülő Hyperspace nevű rendezvény, mely azért is egyedülálló, mert kevés olyan zenei esemény akad kishazánkban, mely ilyen szép kort volt képes megérni.

Belegondolni is durva, hogy már ’96 óta töretlen népszerűségnek örvend a produkció. Eme időintervallumon belül pedig az eseményt rendszeresen nyomon követők a Kánaánban érezhették magukat, hiszen a DJ társadalom színe-java megfordult már eme jeles rendezvényen. Felsorolni őket szinte lehetetlen, így csak kiragadva álljék itt pár illusztris név: Tiga, Carl Cox, Sven Väth, Dave Clark. Csak, hogy a legnevesebbeket soroljuk.

A szombaton megrendezésre kerülő eseményre se lehet okunk panaszra, hiszen a szülinap alkalmából ismét tiszteletét teszi jó pár ismert arc. Így a Deep Dish egyik fele, az iráni-amerikai Dubfire, majd a német Chris Liebing. Az imént említett Dave Clarke is látható lesz ismét a pultok mögött, akárcsak a brit producer-dj, Mark Broom, a holland Egbert, míg a szomszédból Philipp Straub fog átugrani, és megtáncoltatni a népet. Természetesen magyar fellépőkből sem fogunk szűkölködni. Itt lesz mindjárt nekünk Hot X, Budai, Igor Do’urden, és végül Coyote.

A rendezők jó fejek voltak, mivel külön busz is rendelkezésre fog állni a látogatóknak, így már a távolság sem lehet indok az othonmaradásra.

A kérdés, tehát nem az lesz, hogy jól fogjuk-e magunkat érezni, hanem bírjuk-e energiával az egész estés pörgést, és tudjuk-e hatékonyan kúrálni a másnapi izomlázat.

Line up:
DUBFIRE ( USA )
CHRIS LIEBING ( D )
DAVE CLARKE ( UK )
MARK BROOM ( UK )
EGBERT live ! ( NL )
PHILIPP STRAUB ( A )
HOT X ( H )
BUDAI ( H )
IGOR DO'URDEN ( H )
COYOTE ( H )

Drakulady

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

2020. február 26.

Hazalátogat Alanis Morisette

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette 12 év után újra fellép Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten egyrészt a világkörüli turnéja, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulójának ünneplésére kerül sor, másrészt remélhetőleg az egyelőre párszavas magyartudását is gyakorolni, bővíteni fogja az énekesnő! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky