3426 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2011. február 14. | Anikó

Republic klasszikusok

Copyright:

Március 14-én Republic Klasszikusok koncert lesz a Budapesti Kongresszusi Központban. Nemcsak Republic slágerek, hanem igazi klasszikusok is fel fognak csendülni a zenekar saját hangzására formálva! Ebben a Road 67 Symphonic Orchestra fog közreműködni!

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

Már minden Republicot kedvelő izgalommal várja március idusát, amikor az együttes menetrendszerűen nagykoncertet ad Budapesten, mert az együttes idén változtat a zenei hagyományain. Idén sem lesz ez másképp. Az már biztos, hogy a Republic Klasszikusok címre hallgató est repertoárját nem kizárólag a saját dalok fogják képezni.

Kis túlzással már a nagy Republic slágerekre is rá lehet sütni a klasszikus jelzőt, gondoljunk csak a 67-es útra, a Szállj el, kismadárra vagy a Szeretni valakit valamiértre. De ebben a kontextusban a klasszikus mást jelent: a zenéjükhöz hű módon dolgozza fel Paganini, Hacsaturján, Grieg, Bartók és mások klasszikusait. A Road 67 Symphonic Orchestra gondoskodik arról, hogy még egyedibbé és klasszikusabbá váljon a hangzás.

A Budapesti Kongresszusi Központban március 14-én láthatjuk a Republic Klasszikusok estet. A Republic saját stílusában előadott klasszikus zenékbe történő utazás olyan élményt ígér, amit csak nehéz szívvel lehetne kihagyni!

Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. január 24.

Először látogat Budapestre BEXEY

BEXEY a brit hip-hop színtér egyik leginnovatívabb feltörekvő tehetsége készen áll arra, hogy eljuttassa Blood, Magic & Diamonds című kislemezét a nagyvilághoz. A fiatal rapper zenéjében erőlködés nélkül, a legnagyobb természetességgel keveri a legkülönfélébb stílusokat, május 8-án pedig élőben is megnézhetjük a Dürer Kertbe a britek új reménységét. Tovább

2020. január 23.

A Rival Sons melegíti be a közönséget az Aerosmith előtt!

Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás... Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal
  Tovább

2020. január 23.

Michael Malarkey holnap nálunk is bemutatja új lemezét

A Kék-könyv Projekt és a Vámpírnaplók karizmatikus sztárja új, Graveracer című lemezét mutatja be január 27-én a Dürer Kertben. A tehetséges színész, énekes-dalszerző az új lemezt a saját Odüsszeiájának tartja.
  Tovább

2020. január 15.

The Carbonfools lemezbemutató turné

Elindult a zenekar Carbonsun címen megjelent albumának bemutató turnéja, melynek budapesti államása az A38 Állóhajó lesz 2020. január 23-án. Tovább

2020. január 15.

Évnyitó Margaret Island duplakoncert

2020. január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky