3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Gitáros - énekes keres zenekart, társakat

Témakörök
Hirdetés
Gitáros - énekes keres zenekart, társakat
zenekar.g 2005. nov.. 5.  19:19 1
Gitáros - énekes keres zenekart, társakat
29 éves Budapesti gitáros énekes vagyok. Korábban játszottam rockzenekarokban, de feladtam, mert úgy láttam, hogy nincs kereslet magyar rockzenére. Most úgy érzem megváltozott a helyzet, egyre nagyobb az igény a magyar zenére és a rock is jön vissza.
Zenemûvészeti fõiskolát végeztem klasszikus gitárt tanítok, de jazzgitárt is évekig tanultam. Hangképzést is tanultam. Szinpadképes gitáros vagyok, saját számokkal rendelkezem. Célom ismertség elérése zenével. Második diplomám szerint jogászként szerzõi joggal foglalkozom, valamint egy zenés dvd kiadásának jogi ügyeit intézem, így vannak kapcsolataim kiadókkal, managerekkel, reklámszakemberekkel stb.
Képzettségembõl adódóan szinte bármit be tudok tanulni, így nem amatõrök jelentkezését várom, hanem akik a sikert komolyan gondolják.
Szivesen beszállnék már mûködõ zenekarba (nem feltétlenül frontembernek szóló vagy rimusgitár és vokál), de zenésztársak jelentkezését is várom akkikkel fel lehetne építeni valamit.
Kedvenc zenekarom a kiss, de modern ma eladható rockzenére is nyitott vagyok. Várom az érdeklõdéseket eree az e-mail címre: zenekar.g@freemail.hu

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky