3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Zeneiskola, tanulás » Ének, hangok, szövegek hatásvizsgálata energia feltöltése

Témakörök
Hirdetés
Ének, hangok, szövegek hatásvizsgálata energia feltöltése
Cukibea 2006. dec.. 18.  09:32 4
eheh
hmm ez érdekes, ez érdekel..
   
matejka 2005. szept.. 30.  19:31 3
Kristályok
Üdvözöllek!

Természetesen énekelni kell hozzá mert a dal szövegének egy-egy szavaira jelenik meg ez a bizonyos erõtér vagy energia valamelyik fajtája.a kulcsszavak vagy védett szavak kiéneklése vagy kimondása során már megjelenik ezután dõl el a sorsa, hogy sokszorosára felerõsödve szétterjed másodperceken belül a közönség a semmitõl elkezd tapsolni.ennek ideje és mértéke több paramétertõl függ. Vár-e az elõadó itt egy keveset (csendben marad) vagy megáll a dal éneklése és újra elkezdi a kulcs szövegrésznél a dalt játszani a közönség pillanatnyi érzelmi állapotának megfelelõen. Vagy a dal végén teszi ezt. Mindez egy energetikai játék az elõadó és a közönség között amit mindkét fél nagyon élvez és igyekszik a jelenlétében feltöltõdni az extatikus hangolatig fokozva ezt. Igazából ha megnézzük beazonosítjuk az energiminõséget kiderülhet milyen névre hallgat (aminek kimondásával kérésünkre gyengén jelezi a jelenlétét).illetve milyen hang milyen ütemben való lejátszására jelenik meg.Zenemûvek elõadása során "véletlenül" keletkezik amolyan parajelenségként és valahogy maradandóan pozitív élményként marad meg a hallgatóságban. a "hogy csináltad kérdésre nem tudnak válaszolni a zenészek" mert nem szándékosan keletkezett a hatás. Tulajdonképpen érdeknélküli szent égi energiák õk, melyek mindig intelligensen tudják mikor kell mire megjelenniük. Természetesen a hang a kép átveszi ezeket így a felvételeken nyomon követhetõ a jelenlétük. Elmentettük a jelenlétüket egy kristályszerkezetbe ami megõrzi ezeket az érzelmeket, ígyhát elég õket csak megérinteni 10-20 másodperc erejéig.
Aki valamennyire ismeri az Edda dalokat az tudhatja hogy a leverhetetlen kategóriában mindig is ezek voltak fognak is fennmaradni. Õk tudják hogy (Pataky Attila Koncz Zsuzsa, Omega) hogy az ezoterikus kultúrában van erre megoldás.Természetesen dalszöveg eléneklése nélkül megmondani ezt különleges érzékelés képesség szükséges, ami kb 7-év megfelelõ speciális éltvitel nélkül nem alakul ki. Ha már akad is egy mondjuk tízezer ember közül 1-2 az a zenészeknek is lehet hasznos segítség. Amit tanulni lehet az Eddától mármint a dalszövegekbõl az egy része speciális szöveg amire ezek az erõterek létrejönnek. Ilyet ember nem talál ki csak bizonyos élethelyzetekben (égi gondviselés kérése esetén stb), de ettõl érdekes és különleges és verhetetlen. a kristályokat egyébként bemutatás céljára kipróbálhatóak. lehet hogy úgy lehetne használni ha éneklés közben fogják.

tel. 06 30514 4564
   
Stab Venom 2005. szept.. 28.  01:11 2
zseniális
Klassz... énekelni egyáltalán kell e mellette?

Amúgy, hallottam egy számítógépes vírusról, ami a számítógéptõl 5 méterre levõ CD-k teljes tartalmát letörli, és akvarium halacskákat kegyetlenûl pusztítja... Olyan... hasonlónak tûnik...

Ha mégsem az, lehetne egykicsit bõvebben a csódakristályokról?
   
matejka 2005. szept.. 27.  10:19 1
Ének, hangok, szövegek hatásvizsgálata energia feltöltése
Bárki aki énekkel foglalkozik és szeretne megismerni többet arról hogy pontosabban mi hozza létre a közönségben a különbözõ életérzéseket egy magyar találmány adhat segítséget hozzá. Az érzelmeket különbözõ kristályok állítják elõ. Jelenleg kb 100 féle érzelem van különbözõ kristályokba eltárolva ezek érintésre újra átélhetõvé válnak, hangban kézírásban mozdulatban képes a közönsége érzékelni ill megtapasztalni.

06305144564 Matejka Gábor finomenergia kutató
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky