3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Pécsi fiatal gitáros!

Témakörök
Hirdetés
Pécsi fiatal gitáros!
Manson^ 2005. szept.. 2.  06:52 17
Jó. Ismerjük meg egymást!
Ezek télleg jó gitárosok, akiket leírtál, mondjuk ezek együttesekben játszanak! De még van egypár akik nagyonjók sõt jobbak
csak nemjátszanak egy híres zenekarban sem. Malmsteen is ilyen, de ott van Joh Petrucci, Paul Gilbert stb. Malmsteenrõl van videóm ami eléggé odavág. Tetszene!!!!
Kedvenc gitárosom talán John Lowery. Talán John 5 néven ismerõsebb. Mansonban játszott. A grotesque után távozott.
Nagyon jó gitáros, de azér nem a világ legjobbja, nemis azér szeretem, hanem a stílusa miatt!
Nincs véletlenül msn-ed vagy valamid ahol kicsit eccerûbben tudnánk beszélgetni?

(y33o 2005. szept.. 1.  22:26 16
törölve

(y33o 2005. szept.. 1.  21:16 15
tötölve

Manson^ 2005. szept.. 1.  19:19 14
Na akkor most Te figy!
1. Jó. Nemismerem a tanárodat. Tévedtem! Attól még mérnem lehet megmondani nevét?
2. Oké, saját pénzedbõl vetted, megdolgoztál érte! 15 évesen összehoztál fél millát gitárra, ok! Tévedtem! Ezért csak irigyelni tudlak!
3. Csatlakozva az elõttem szólóhoz, ha szólógitáros létedre nemtod ki Yngwie Malmsteen, az télleg gáz!
És igenis kurvára mondtad, hogy bármit eltudsz játszani csak pár hozzászólással lejjebb kell nézned, szal ezt fölösleges tagadnod!
4. Ld.: 1.
5. Kibaszottnagy haraggal... Jó neked, hogy te érzelmeket is látsz pár gépelt sorban. És akkor mivel te ittis leírtad mégeccer, énis leírom mégeccer, hogy te mondtad hogy bármit eltudsz játszani: -"Mármint bármilyen stílust játszol szívesen vagy bármit eltudsz játszani?"
-"Mindkettõ."
Szal errõl ennyit!

fulben 2005. szept.. 1.  18:52 13
sajtószabadság!jee!
amugy gáz ha nem tudod ki Yngwie Malmsteen ha szóló gitáros vagy.

(y33o 2005. szept.. 1.  13:14 12
törölve

Manson^ 2005. aug.. 31.  21:48 11
Én decemberben lesz két éve. És amúgy kurvára nemmindegy, hogy hogy hívják, lehet hogy ismerem, nemtom mérnem lehet megmondani! Amúgy nemhinném, hogy alig több mint egy év után Te lennél a második Yngwie Malmsteen, szóval attól, hogy
anyuci vett neked egy les paul-t, kicsit visszafoghatnál magadból!

(y33o 2005. aug.. 31.  16:33 10
törölve

Manson^ 2005. aug.. 31.  15:46 9
Nagyon jó? És mégis kicsoda? Szal mióta gitározol?

(y33o 2005. aug.. 31.  13:10 8
törölve

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky