3422 trupă 12339 MP3 a descărca

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Online kaszinóban nyertem – és el is rontottam mindent. Voltál már ilyen helyzetben?

Temă
Hirdetés
Online kaszinóban nyertem – és el is rontottam mindent. Voltál már ilyen helyzetben?
Saeer 2025. szept.. 3.  15:51 3
Pont ugyanez történt velem pár hete. Nyertem egy bónuszkörrel egy rakás pénzt, és ehelyett, hogy kiszálltam volna, elkezdtem újra pörgetni. Klasszik hiba. Azóta próbálok okosabban játszani, és jobban beosztani, amit hoz a szerencse. Egyébként a magius-hungary.com oldalon találtam pár egész jó tippet, ami segít kordában tartani a lelkesedést. Nem csodaszer, de jobban érzem magam azóta, mióta nem hagyom, hogy az adrenalin irányítson.

Assberr 2025. szept.. 3.  15:50 2
Néha csak figyelem a beszélgetéseket itt, és tök érdekes látni, hogy mennyire különbözőképp élik meg az emberek ezeket a dolgokat. Valaki lazán kezeli, más beleéli magát teljesen. Az biztos, hogy mindig van mit tanulni egymástól, főleg, ha az ember hajlamos túltolni dolgokat, akár öröm, akár bosszúság áll mögötte.

Summ 2025. szept.. 3.  15:00 1
Komolyan, azt hittem, megfogtam az Isten lábát... Egyik este beugrottam pár körre, nem volt semmi terv, csak lazítani akartam egy kicsit, és hirtelen nyertem egy szép összeget. Tényleg meglepődtem. Aztán jött a “mi lenne ha még egy kicsit…?” és persze, el is úsztak a nyeremények. Nem akarok panaszkodni, csak érdekelne, más is járt már így? Tök tanulságos volt, de fájt is, na.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky