priddforme | 2016. jan.. 2. 00:12 | 1 |
Hey,
Ketten vagyunk, ének, és egy gitár. A gitáros 6 évig zenesuliba járt. Az énekesnek nincs színpadi tapasztalata, pár amatőr bandában próbálta korábban ki magát. A próbák este 6 után oldhatóak meg hétköznap, hétvégén pedig megbeszélés szerint Budapesten. Eddig elsősorban szövegeket írtam, kis gitártudásommal pár egyszerű dalt is összehoztam. Illetve haladok az elektronika irányába. :) műfaji érdeklődésünk: country, folk rock-pop, blues, pszichedelikus rock, elektronika, indusztriális, new wave, indie és minden ami érdekes. Egyikünk sem egy nagy metal fan. Nem dalszöveg, inkább vers-szerű, ritkán frissítem: http://papptybaltversei.blogspot.hu/ Nem akarom hogy sokkal hosszabb legyen, pár inspiratív előadó: The Growlers, David Glimour - Pink Floyd, Tom Waits, La Roux Einstürzende Neubauten, Dead Weather, Arcade Fire, Merle Haggar, Volkova Sisters, James Blake, Chet Faker, Leonard Cohen, Of Monster and Men, Edward Sharpe & the Magnetic Zeros, Miley Cyrus, Stromae, stb stb. e-mailben tudunk kapcsolatba lépni: priddforme@gmail.com BUÉK! :) |
||