3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » basszeros és énekes kerestetik!!

Témakörök
Hirdetés
basszeros és énekes kerestetik!!
johnmayer 2013. márc.. 7.  17:59 10
Énekest keresünk!!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak), néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei Stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk zenével foglalkozni. Ha jönnél, küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni erre az e-mail címre: enekesekide@gmail.com . Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 3 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebookon megtalálsz minket Overnighters Zenekar néven.
   
Musyc 2013. márc.. 5.  23:40 9
Sziasztok!

20 éves énekes (szükség esetén gitáros is) vagyok, saját dalokkal. Zenészeket vagy már meglévő zenekart keresek, valami új dologhoz. A próbák valószínűleg Budapesten lennének. Kori megkötésem nincsen, aki szeretne velém zenélni, akármennyi idős legyen, csak tudjon a saját hangszerével bánni.

Pár saját dal, homemade fölvéve, amiket biztosan játszanánk:
[link]

[link]

[link]

És egy feldolgozás:
[link]

Kapcsolat:
e-mail: franktyrell@gmail.com
telefon: 0630 262 4466
   
Fervillsound 2013. márc.. 4.  21:18 8
[link]

Sziasztok!

Elkészült a FervillSound Hangstúdió új showreelje, mely kiegészült az új videóink pillanataival. Ha bárkinek klipre, promó anyagra, hangfelvételre, fotózásra lenne szüksége, vagy ha igényes próbaterem kell, keressen fel minket! Ha megakadtál esetleg a dalodban, vagy új téma kell, akkor dalszerzőink segítségével átlépheted ezt az akadályt is, akár rap-hez, vagy bármilyen más stílushoz.
Mi segítünk, hogy a Te pillanatod Örökké váljon. ;)

www.facebook.com/FervillSound
fervillsound@gmail.com

FervillSound Kft., Az álmok útján !
   
Frász 2013. febr.. 10.  17:45 7
Sziasztok Kecskeméti zenekarba női énekest keresünk nem baj ha kezdő vagy, csak szeresd amit csinálsz járj el próbákra és koncertekre ha egy jó kis bandába akarsz énekelni itt az alkalom fél év alatt eddig kb. 20 koncertünk volt, folyamatosan vannak bulik havonta átlagosan 2-3 fellépésünk van nyáron lesznek külföldi koncertek is. Zenekarnak teljes felszerelése van tehát neked semmit nem kell hoznod csak a hangod. Stílus: Punk, Rock természetesen próbálunk minél dallamosabbak lenni.

Elérhetőség Facebook: http://www.facebook.com/arva.laszlo.3
E-mail: frasz2012@gmail.com
   
johnmayer 2013. febr.. 6.  18:20 6
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:[link]
   
hetfield 2013. febr.. 5.  17:47 5
Hello

Veszprémi metal,hardcore alapú banda énekest keres!(Asseptic Agression)Legyél Hím nemű :) Tudj metálul,cuccot megoldjuk,koncertek folyamatosan,jó csapat,próbaterem van. E mail: miko87@freemail.hu
   
tomi001 2013. febr.. 2.  23:06 4
Funky csapat fiú énekest keres profi produkcióhoz. Előny, ha gitározni is tudsz!
Budapest, Vác, Veresegyház, Gödöllõ környékén! (Kool and the Gang, Earth wind & Fire, Jackson five, Sister Sledge, Wild Cherry, Gloria Gaynor, stb.)
Jelentkezés: szabo.tamas@vacimezo.com
Referenciák: [link]
   
Lomenzo20 2013. jan.. 17.  18:43 3
Énekesek figyelem! Egy budapesti Heavy/Power/Speed Metal zenekar keres énekest! Irány: Pokolgép, Ossian, Judas Priest, Helloween, Manowar, Accept, Running Wild. Csak komoly szándékú emberek jelentkezzenek, linkek kerüljenek!

Email: tigriskonnyei@freemail.hu
Tel.: 06705499083
   
hetfield 2013. jan.. 6.  10:16 2
Sziasztok!
Basszusgitáros keres Veszprém megyében(inkább veszprémben)Keresek lehetőleg metal alpú bandát.Rutinom van,7-8 éve játszom ebben a műfajban,cuccom is van.Tel 0630 5935423 E mail: miko87@freemail.hu
   
Chewie 2013. jan.. 5.  18:48 1


Helló mindenki!

Basszus gitárost és énekest keresünk egy most induló bandába. Első sorban saját számokat szeretnénk játszani. Eddig 3-an vagyunk, dob plussz 2 gitár.
A zenei irány körülírásához a következő bandákat említeném:
Rage againts the machine, Queen of the stone age, Cage the elephant, Incibus, The black keys, The subways
Azért sem írtam stílust, mert mi sem csak 1 vonalon szeretnénk mozogni, ezeket a bandákat vehetitek alapul, hogy mik az elképzeléseink, így a saját hangzás még képlékeny.
Helyileg a 17. kerületben van állandó próbalehetőség (Örs vezér tértől 20 perc busszal) gyakorlatilag a hét bármelyik napján saját kialakított helyen. Ide mindenképp el kellene egyszer jönni, meghallgatni mennyire működik együtt a dolog.
Amit keresünk:
Jelenlegi szint amatőr, ami alatt 1-3 éves gyakorlatot értek.. ezt el is várnánk a jelentkezőktől.
Ha több gyakorlatod van akkor is jöhetsz nyugodtan, majd eldöntöd, hogy bejött-e a dolog. ;)
A lényeg, hogy komolyabb terveink vannak a jövőre nézve.
Minimum heti 2 próbát tervezünk, így ennyit kellene vállalni alapszinten, de több próba is lehet.
Mi 22év körüliek vagyunk, korhatár olyan szinten van hogy legyél legalább 18 vagy max 30.
Röviden ennyi, ha érdekel és úgy látod tarthatóak a fentiek, írj nekem és megdumáljuk a dolgot! :)

Email: schmalbachj@gmail.com

Csao!!
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky