Eleanor | 2013. ápr.. 17. 19:58 | 2 |
Zenészeket (dobost, basszert, szintist) keresünk progresszív rock zenekarba!
Fontos hogy Budapest közelben légy és legyen saját felszerelésed, ezen kívül pedig tapasztalatod, kíváncsiságod, kitartásod és kreativitásod! Részletek és tervek: [link] Horváth Ádám mulemodel@gmail.com |
||
B.Dawid90 | 2012. aug.. 9. 10:38 | 1 |
Sziasztok!
A bemutatkozasomban is leiram, hogy billentyus vagyok, es zeneszeket vagy zenekart keresek egy rock-metal zenekarhoz. Budapesten elek, tehat a varoson belul gondolkodom ilyen dolgokrol. Igazan iranyvonalat nem naggyon tudok irni Metal-Rock-on belul eleg tag az erdeklodesi korom, ezert leirom az 5 fo bandat akik inspiralnak: Mayhem, Dark Tranquillity, The Gathering, Nightwish, HIM. Ezeken kivul van meg sok mas kedvenc bandam. A celom egy olyan zenekar, amiben egyuttes erovel fogos, extrem, de ugyanakkor nagyon dallamos metalzenet szerzunk/jatszunk. Zenei multamat tekintve eddig 2 bandam volt mindkettoben szintis voltam. Jelenleg 2 es fel komplett dallal rendelkezem es meg szamos zenei temaval. Kreativ egyenisegnek tartom magam. Hiszem, hogy lesznek olyan emberek akiknek felkeltettem erdeklodesuket. Udv! Hiszem hogy |
||