GITÁROSLÁNYOK!!!!
Budapesti lányzenekar SÜRGÕSEN jól játszó 18 év feletti gitárost keres pop-rock zenekarba!!Itthoni+Külföldi lehetõségek(fellépések,lemezkiadás).Saját próbahely.Kérlek jelentkezz,ha úgy érzed kedved lenne velünk zenélni!!!Nincs mit vesztened,nem fogsz csalódni!
Tel.: 0630-3823455
piciréka
2005. júl.. 16. 18:05
5
GITÁROSLÁNYOK!!!!
Budapesti lányzenekar SÜRGÕSEN jól játszó 18 év feletti gitárost keres pop-rock zenekarba!!Itthoni+Külföldi lehetõségek(fellépések,lemezkiadás).Saját próbahely.Kérlek jelentkezz,ha úgy érzed kedved lenne velünk zenélni!!!Nincs mit vesztened,nem fogsz csalódni!
Tel.: 0630-3823455
jiopiu
2005. jún.. 21. 15:43
4
lll
ééáéá
Tib
2005. máj.. 24. 10:01
3
Gitárosokat és énekest keresünk!!!
Üdv mindenkinek!
Olyan elvetemült gitárosokat (kettõt) és énekest keresünk, aki hajlandó lenne beszállni egy igényes hardcore/punk/rock zenekarba és komolyan is gondolja a dolgokat. A dolog elég sürgõs lenne! Minél elõbb el szeretnénk kezdeni próbálni, na meg fellépni is mert lenne rá lehetõség bõven!! És nem csak Magyarországon! csak néhány példa: strandokon, VörösYuk, KékYuk, Skate-parkok...
Most egy dobosunk és egy basszerosunk van és 18-21 évesek vagyunk és 3-4 éve zenélünk.
Olyan mebereket kersenénk akik zeneileg ilyen (igényes punkos) beállítottságúak, és legalább 2 éve zenélnek, és komolyan gondolják a dolgokat.
Énekest pedig férfi énekest keresünk, lényeg hogy legyen jó és erõs hangod és éld bele magad és tudj valamennyire angolul!
De az sem gond ha gitáros tud énekelni miközben játszik.
lényeg a lényeg, hogy egy pörgõs bandát szeretnénk összerakni, ugyhogy ha ugy érzed hogy itt a helyed nálunk, akkor gyorsan küldj egy email-t erre a címre: kakas84@citromail.hu
Várjuk jelentkezéseiteket!!!
Üdv/ Tib
x081
2005. máj.. 16. 19:46
2
Sziasztok zenészek! Gitáros lennék Pécsrol és szeretnék 1 év kihagyott aktív zenekari zenélés után egy színvonalas banda gitárosa lenni! 6 évig zenéltem kül. zenekarokban, stílus szélesköru (elkezdtem sorolni a bandákat, de nem fér el...) Szeretem a Hard Rock, Rock, némely metál, pop stb zenéket. Valamint imádom a Blues zenét is. Kikötésem egyedül a színvonalas zenekar (képzettség, felszerelés, tehetség...) Ha szükség van egy kb. ilyen gitárosra elérhetoségem: x081@mailbox.hu
sylvestr
2005. máj.. 9. 18:17
1
Gitáros együttest keres!
25 éves,Budapesti gitáros vagyok,zenekart keresek,cuccom van!Nem vagyok kezdõ,de profi sem!A punk és a metal zenén kívûl mindenre nyitott vagyok!
Szólj hozzá!
Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.