3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » Média Kontroll zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláraMédia Kontroll zenekar fóruma
Atito 2010. máj.. 10.  18:21 2
Új dalok a Média Kontrolltól! Hallgassátok szeretettel és várjuk a véleményeket!
   
Atito 2010. ápr.. 7.  13:10 1
FIRST VOTE Fesyztivál a Tündérgyárban!
Április 10.-én a választás, ROCK 'N' ROLL!!! Nem kérdés! Budapest IX. Tündérgyár Tűzoltó u. 22. A 400 ft-os belépő lefogyasztható!!!!!
Fellépők:
MÉDIA KONTROLL
A fiatal hármas felállású banda nem megy a szomszédba riffet kérni! Az energiától duzzadó titánok már most nyomatékosítják mindenkiben, hogy melyik úton is akarnak haladni életük hátralevő részében. RNR!!! A szöveg-centrikus rockzene elkötelezett hívei, és ez saját szerzeményeikben meg is látszik. Még fogunk róluk hallani!
PURGA
A banda 2006 óta lebeg a jelenlegi felállásban. Öt különböző szobából, öt különböző stílusú zene szól, melyet a klarinét dallama a Purgatóriumba varázsol. S így született egy dallamos punk-rock zenekar ska, reggae, country elemekkel fűszerezve, ezáltal a kollektív tudat ecsetje egy új színt festett az életükbe. Az irodalom éppúgy jelen van koncertjeiken mint a Dirty RnR! Értéket képviselnek!
KABALA BABY
A Kabala Baby kvartettje ezúttal is minden szuperképességét csatasorba állítja, hogy trucker himnuszaival és könnyfakasztó grunge-balladáival féltrédre kényszerítsék hallgatóságukat.Az eddig írt dalok alapján a Kabala Baby zenéje egyértelműen a kilencvenes évek amerikai gitárzenéjéhez köthető.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky