3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Kell egy gitáros!

Témakörök
Hirdetés
Kell egy gitáros!
delee 2010. márc.. 31.  16:41 3
Gitáros vagyok, blues zenekart keresek!

Akik zenéjét szeretem: Eric Clapton, Robben Ford, S.R.V., Gary Moore, Keb Mo vagy egy kicsit a rockra is kitekintve: Lenny Kravitz,
G'n'R.
Hasonló felfogású,(és ha lehet) fellépésekkel is ellátott zenekart keseresek
T: 30/956-3463
E-mail: banjoo@freemail.hu
   
kovecsesa 2010. márc.. 23.  09:16 2
Budapesti progresszív, nu-metál zenekar – alterDistrict – keresi megbízható, kreatív, 20 éven felüli, cuccal rendelkező heti 2 próbára és koncertekre ráérő második gitárosát. Saját számokat játszunk, itt belehallgathatsz: www.myspace.com/alterdistrict Mi komolyan gondoljuk, ha Te is jelentkezz!!
Elérhetőségeink:
- email: alterdistrict@gmail.com
- tel.: 20 4072931
   
Polihisztor 2010. márc.. 22.  12:02 1
Kedves érdeklődő!

Kissé nehéz a feladat, de mi egy olyan gitárost keresünk, aki nyitott zeneileg (mondhatni mindenevő) és szeret kísérletezni. Fontos, hogy az illető legyen csapatjátékos, tudjon velünk kreatívan együttműködni. Nem gitárvirtuózt keresünk, hanem olyasvalakit, aki egy egyszerű dallamot is képes úgy átadni, hogy átjöjjön belőle az érzés. Mi már régóta kalandozunk az eklektika világában, rengeteg ötletünk van, folyamatosan megújulunk, de ugyanakkor már kezdenek kiforrni elképzeléseink. Szeretjük az elektronikát, a jó rock zenét,de a klasszikus, vagy akár a népzenei világ is közel áll hozzánk, szóval szinte minden műfajban megtaláljuk, ami nekünk érték. Mi folyamatosan jó hangulatban dolgozunk, apránként fejlesztgetjük kis házistúdiónkat, ahonnan egyre jobb minőségű és szinvonalú ötletek kerülnek kidolgozásra. Mindeközben folyamatosan tervezzük a jövőt és mindenképpen szeretnénk előrelépni a zenélés terén, szeretnénk megteremteni egy egyedi hangzásvilágot, amit élőben is vissza tudunk adni a közönségnek. Ha felkeltette az érdeklődésedet a dolog, hallgass bele zenéinkbe a www.myspace.com/moodproject oldalon, ott átfogóbb képet kaphatsz rólunk. Szeretettel várjuk jelentkezésedet az alábbi elérhetőségeken:

ecseri.soma@freemail.hu
06-20/583-6665

Üdv, Mood Project
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky