3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Amerika nem b...szott oda kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezAmerika nem b...szott oda kommentek
burlesque 2009. febr.. 20.  20:57 2
A nevek tévesztéséért tényleg bocs, már megvan a két bácsi neve: Demian Arriaga és David Filice - amint lehet, javítjuk a cikkben is.

A többi észrevétel meg teljesen szubjektív - nekem sem tetszik, ha a kedvenc zenészeimről rosszakat írnak, de hát ha egyszer az adott kritikus rossznak vélte, akkor mit csináljon az ember. Hozzáteszem: Richie Kotzen isteni gitáros, emellett pedig a hangja is piszok jó, és a másik két zenésszel - tehát Demian Arriagával és David Filice-szel sem volt gond. Bajom egyedül a koncertműsor összeállításával volt, de még egyszer hangsúlyozom: azoknak, akiknek Kotzen a mindenük (én is vagyok így más gitárosokkal), nyilván minden pillanatot élveztek. Sajnos én láttam arcokat, akik eléggé húzták a szájukat, de hát ez van, nem tetszhet mindenkinek minden.

Teltház viszont nem volt, mert a bárpulttal egyvonalban hátul akár breakversenyt is rendezhettek volna, akkora volt a hely...

Üdv:
burl
   
Viktorns 2009. febr.. 20.  11:38 1
Távol álljon tőlem, hogy megmondjam a frankót...De a cikkbe beleírni Pat Torpey-t és Johnny Griparic-t elég viccesnek tartom. Ugyanis ők nem voltak ott!!!! És innentől kezdve az egész cikk sajnos megkérdőjelezhető.
A koncert nagyon jól sikerült. Látszott Richie-n, hogy élvezi a bulit, nem úgy, mint a tavalyit (ahol valóban a fent említett két ragyogó zenésszel egyetemben lépett fel). Mondhatni, nem volt annyira "szétcsapva", mint tavaly.
Még egy észrevétel: ne arról szóljon a koncertbeszámoló 3/4-e, hogy a szerző mit várt volna a bulitól, és ezt általánosítja a többi emberre (a fentiekből mégegyszer megállapítva, hogy azt sem tudta kik játszanak a színpadon). A másik két tagról én sem tudnám megmondani, hogy kik voltak, de utánanézek mindenképpen. Fiatal srácok, akiknek lehet hogy ez volt életük első koncertsorozata. Nyílván nem Mr.Big - Daddy...számát nyomják el. Ám aki már volt tavaly Richie Kotzenen, az nem csalódott, tudja mit várjon, és szerintem az "új" emberek sem csalódtak. Teszem hozzá, mire "Ricsi" kezdett, már tele volt a hajó.
Szóval a koncert hibátlan volt. Két számra jöttek vissza, az első után eltörött a lábgép (amivel a lábdobot ütik..rúgják..:)), de azt mondták, hogy megjavítják, és visszajönnek elnyomni azt az egy számot...Magyar példát nem tudnék hozzni, aki így kiszolgálja a közönséget. 1,5 óra után mondhatta volna, hogy szevasztok, eltörött a lábgép....

Szóval egy kicsit felületesnek érzem a cikket!
További sikereket kívánok!
V
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky