Salamander3 | 2009. máj.. 17. 20:51 | 7 |
Sziasztok.
Énekes vagyok,20 éves.szeretnék az új szövegeimhez alapokat. alternatív pop hiphop stílusban mint pl(puskás peti,sp,zentai márk alapjai) Olyan alap készítő beatmakert keresek,aki tudna társulni velem,hogy ő zenét csinál,én meg éneklek.így adnánk ki számokat. Akit felkeltette a hírdetésem,az kérem írjon nekem a tarantino3@citromail.hu |
||
Bertalan László | 2009. máj.. 12. 12:47 | 6 |
Budapesti Funk-acidjazz, dance zenekar énekes-mc-freestylert keres.
E-mail: mdatkft@gmail.com A zenénk: Link: myspace.com/funkongs |
||
Bertalan László | 2009. ápr.. 14. 13:40 | 5 |
Budapesti funk-acid jazz, dance zenekar énekes,MC,Freestylert keres.T:20/412-0772
E-mail:mdatkft@gmail.com Itt egy link, kb ilyen a zenénk. [link] |
||
drake | 2009. jan.. 19. 03:38 | 4 |
Hali.két rapper/hiphop énekes zenekart keres magának(pl dobos,gitáros,szintetizátoros stb).Ti csinálnátok a zenét,mi meg énekelnénk rá.17-23 év körüliek jelentkezését várjuk megközelítőleg.
elérhetőség: hori_stoci@citromail.hu |
||
nickakos | 2009. jan.. 17. 11:01 | 3 |
modern metálra keresünk énekest és basszert. ének irány: subscribe, slipknot, system, solution,mudvayne, bfmv,...(tiszta ének+hörgés,üvöltés)
bass irány: subscribe,solution(tehát slap-tapping ilyesmi(slap mindenképp) bővebb info: nickakos@msn.com (amúgy 18-19 évesek vagyunk) |
||
drake | 2009. jan.. 15. 23:49 | 2 |
Sziasztok. Mi két rapper Hori és Stoci rapptársat keresünk.17-22 év év körül körülbelül.1-2 éveltérés nem vészes.de 17 felett ha lehet.előképzettség nem létfontosságú.Itt van egy link,ahol megtudjátok hallgatni a régebbi zenénket,de ennél sokkal jobbat szeretnénk csinálni az új csapattal:
www.myspace.com/horiwoodrecords érdeklődni lehet a : hori_stoci@citromail.hu |
||
simonvili | 2009. jan.. 13. 11:48 | 1 |
Sziasztok!
Egy jó hangú reppert keresnénk. A stílusunk hip-hop, funky, rn'b, jazz, disco, stb. alapok ötvözete. Tehát nem a megszokott magyar rap-ről lenne szó. Ha minden jól alakul, akkor élő hangszeres fellépések, ilyesmi. Meglátjuk. Ha érdekelne, írj a wattamen@gmail.com címre. |
||