3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Ragadom, dagadom, dagadé...Vagy mi? kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezRagadom, dagadom, dagadé...Vagy mi? kommentek
gebriell 2008. aug.. 22.  11:09 5
soha nem állítottam, h szakember vagyok. én ezzel be is fejeztem.
   
7TH 2008. aug.. 22.  08:34 4
Tisztelt Gabriella !!!
Nem nagy rajongót tisztelhetsz és nem is kell, hogy tisztelj !!! De úgy gondolom az ironikus hangvételü válaszoddal próbálod leplezni a felkészületlenségedet. Igen !! Az én olvasatomban nem megengedhető, hogy egy elferdített, valótlan, görbe tükröt állits azoknak, akik nem voltak ott a koncerten és nem láthatták azt !! A véleményed a koncertről természetesen olyan lehet amilyet akarsz, ezzel semmi gond. De a tényeket úgy gondolom nem lehet elferdíteni, azok tények maradnak. Azt, hogy egy olyan nótát is leírsz ami nem is volt nem is tudom, hogy lehet!? A sör ? A több kocerten való részvétel ? Ezzel sincs semmi baj !! Ha nem vagy biztos dolgokban, akkor miért állítod azokat teljes meggyőződéssel ? Ezért merem megkérdőjelezni hozzáértésed !! Biztosan nagy szaktekintély vagy, de nálam csak egy szenzációhajhász firkász maradsz !!! Nagyon nagyon sokat kell még írnod, hogy csak megértsd, miről beszéllek és akkor még nem is kerültél a kedvenceim közé. Vannak nagyon jó iskolák és kiváló szakemberek, ahonnan megtanulhatod a szakmát !! Javaslom próbálj ki eggyet, akkor talán 15-20 év mulva elmondhatod, hogy milyen jó szakember vagy !!!

Tisztelettel :7TH
Előzmény:   gebriell    2008. aug.. 21.  21:35  
gebriell 2008. aug.. 21.  21:35 3
Tisztel 7TH!
Köszönöm a kommentedet. Személyedben nyilván egy nagy rajongót tisztelhetek, aminek örülök. Nagyon sajnálom ha megbántottalak a cikkemmel. Valóban, ha egy egy fesztiválon jól érzem magam, és tévedek egy cikkben, amiatt lehet ilyen egy ország, ebben együttértünk. Bocsánat azért is, hogy valóban csak egy feldolgozás volt, én többre emlékeztem, nyilván aznap már nem az volt az első koncertem. Jah, és persze azt is rettenetesen köszönöm, hogy szóltál hogy 11 szám volt.

   
marci 2008. aug.. 21.  18:36 2
"A Te fajtád miatt is ilyen ez az ország amien...... "
de azért jó, hogy nem sértésnek szánod
Előzmény:   7TH    2008. aug.. 21.  12:09  
7TH 2008. aug.. 21.  12:09 1
Tisztelt Gabriella !!!
Nem sértésnek szánom, de azért látszik a sok sör az írásodon !!! Azon kívűl a hozzánemértés olyan szinten eltorzítja az írásodat, hogy az már fáj !!!
Honnan veszed, hogy az Adj esélyt címü nóta volt a koncerten ??? Honnan veszed, hogy 6 számot nyomtak a fiuk ??? 11 nóta hangzott el !! Honnan veszed, hogy feldolgozáSOKAT játszottak ??? 1 zseniális feldolgozás volt a Komár Laci Kócosa !!!
Lehet, hogy valóban a sok sör teszi, de ha már veszed a bátorságot, hogy "cikket publikálsz" tehetnéd felkészültebben is !!!
A teljesség hiánya nélkül csak ennyi !!! A Te fajtád miatt is ilyen ez az ország amien......

   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky