3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Az elhíresült öngyilkosság indította el a lavinát... kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezAz elhíresült öngyilkosság indította el a lavinát... kommentek
punkrockgirl15 2009. nov.. 6.  17:45 4
bocs, az egyik mondatnál arra akartam kilyukadni hogy a Black Parade az a hely, ahova az EMBEREK kerülnek haláluk után, nem az EMOK.
   
punkrockgirl15 2009. okt.. 17.  21:26 3
Julajka, teljesen egyetértek veled.
Miután berobbant ez a Nyafogódivat a médiába, sorba-sorba aggatták rá az együttesekre az emo jelzőt.. Egyébként hogy lehet összefüggésbe hozni az MCR szövegeit az öngyilkossággal? Szegény Gerard-ék dühöngve tiltakoznak a jelző ellen. Igazuk is van. Aki emot akar hallgatni, hallgasson Tokio Hotelt. De MCR-t??!! Hihetetlen. Semmilyen szempontból nem nevezhető az MCR emonak.
Aki meghallgatja a Welcome To The Black Parade számot és tud angolul, rájön, hogy mi is az a Black Parade. De nem normális dolog hogy 13 éves kis nyafogós tinik nyiszálják a csuklójukat. A halottkémnek is könnyebb a dolgot a zenekarra fogni. Hannah apukája látta a vágásokat, és megelégedett azzal, hogy az emo beavatás része. A szülő is hibás, emberek!!!
   
julajka 2008. jún.. 8.  19:11 2
bocsehhez nekemis muszáj.

én ezt az egészet sose értettem,hogy jön a my chemical romance-hoz az emo,de komolyan.aki régóta figyeli a bandát,vagy rendesen utánnanézett,esetleg elég fejlett a szürkeállománya egy másodfokú egyenlethez,szerintem annak eszébe nem jutna a bandáról,hogy emo.a bandáról nekem inkább a színpadiasság,történetszerűség jut eszembe,de még a legutóbbi albumukra se mondanám az életben,hogy az emo.végülis mit nevezünk emonak?a rinyálós,önsajnáló zenéket,xy elhagyott,nem szeret,deszarnekem,ésatöbbi.vagy megakarokhalni esetleg felkötömmagamazemeleteságyikomra a plüssmacijaimhoz.ehhez képest az mcr valami történetszerűt mesél el dalban,valami olyat aminek van egy hangulata,valami 'temetőszagút',kicsit horrorisztikusat,ilyesztőt,véreset esetleg,de a lényeg a színpadiasságon van.de most komolyan,hogy jön ehhez az emo?amelyik szubkultúrához esetleg közel állhatna,az mondjuk a goth.de az emohoz?hát könyörgöm.komolyan,kínomban már nemtom mitcsináljak annyi a buta ember.ez,hogy az mcr-t leemozzák,ez kb olyan mintha paris hilton lenne a metál lédi.de nem is védeni akarom őket,csak komolyan nem értem az összefügést az mcr meg az emo között,így,mint sokéves rajongó..

az igazság az,hogy az mcr mindig valami egyedülállót csinált,a primitív buta emberek meg ragaszkodnak a skatulyákhoz és kínjukban ,mivel mást nem tudnak ráhúzni erre a csapatra,ráhúzzák az emot,abba úgyis belefér,nem?amúgy megint hangsúlyoznám,hamár valamit rá akarnak húzni,akkor a temetőszagúság,a vámpírok,a halottak,a denevérek,az ilyesztő,a sötét,a feketepiros (NO lázadás NO elhagyottaszerelmembrühü NO nagyonszarnekemletöröttapöttyöskörmöm ésmost engedelmetekkel felkötömmagam a hintaszékre) mégis mihez áll közel? mer hogy nem az emóhoz az 100.

megjegyzem egy 3 éve a frásznak nem jutott eszébe hogy az mcr emo.Soha.Egyszer nem hallottam olyat hogy naők emok.Amikor ez az egész kultúra kiújult,akkor kezdték magyarázni hogy naők emok.amúgy addig mindent mondtak rá,rock,punkrock,metal,goth,komolyan mindent,már akkor se tudták őket hova tenni.

egy 13 éves gyökeret,aki vagdalja magát merez emo beavatás és felköti magát az emeletes ágyára(!) nem tudok,és nem akarok sajnálni.úgyis ráférne egy gyökérkezelés a földre. ennyi..
   
Bloodorange 2008. jún.. 8.  11:58 1
Szánalom a köbön... Már ne is haragudjatok, ezt nem bírom szó nélkül hagyni xD
Tények: négy éve fanatikusan rajongok a My Chemical Romance-ért, és a legkevésbé sem vagyok emonak nevezhető. Tessék szépen meghallgatni a Three Cheers for Sweet Revenge című remekbe szabott albumot, és figyelni közben a szövegekre... Az öngyilkosságról szól netán? Hát nem.
Ha valaki 13 évesen öngyilkos lesz, az nem normális. Ott már alapból valami nem stimmt, abszolót nem a zenei ízlésétől függ. 13 évesen NEM ÉRHETI az embert akkora trauma, ami miatt öngyilkosnak kéne lennie. Ha meg nincs problémája, csinál magának a kicsi csíra. Erre mondják, hogy aki hülye, az haljon meg. Hannah Bond megérdemelte.
A My Chemical Romance pedig valóban nem emo... Legalábbis a Blekkperédig nem volt az. Tessék szépen hallgatni az első két albumukat, nézni a Life on the murder scene-t, és rájönni, hogy többről szól ez, mint depresszióról. Nemhiába vált szállóigévé az "MCR saved my life" mondat.
Fail.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky