3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Kiadó egy havidíjas próbaterem a Határ út közelében:

Témakörök
Hirdetés
Kiadó egy havidíjas próbaterem a Határ út közelében:
Istvana 2008. márc.. 19.  17:30 1
50m2-es kultúrált állapotban lévő helyiség, (energiaellátás, toalett, padlószőnyeg). A termet hétköznap 14: 00– 22: 00 óra között lehet látogatni, hétvégén, pedig 10: 00-től – 22: 00 óráig.
Jómagam dobos volnék, a zenekarom sajnos felbomlott, és csupán én akarom megtartani a termet, egyedül viszont már képtelen vagyok fizetni, ezért keresek zenekart helyiség közös bérléséhez.
A terem havidíja 30 ezer forint, ami valójában 40 ezer, de ebből 10 ezret én állok, így tehát csak 30 ezer forint, ismétlem 30 ezer forint.
(Ez szerintem teljesen korrekt ár, mivel egy kis banda is legalább 3 fő, ami azt jelenti, hogy mindenki 10 ezret fizet fejenként, viszont ha ettől nagyobb a zenekar, mondjuk 5 fős, akkor csak fejenként 6 ezer a költség, én ugyanúgy 10-el szállok be. A másik fele a dolognak, hogy egy átlag próbaterem legalább 1000/m2, így tehát egy ekkora termet ennyi pénzért bérelni nem hiszem, hogy rossz üzlet lenne, 20m2-es kis vackok kerülnek 30 ezer forintokban, engem viszont szorít az idő, így ha valakit érdekel, hívjon, jöjjön, nézze meg, és április 1.- re már be is költözhet zenélni.
Ha kérdésed merült fel a teremmel kapcsolatban hívj bátran!
István
Tel: 06203932783

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky