U.Zsu | 2008. ápr.. 12. 11:09 | 8 |
:))) | ||
bikka | 2008. márc.. 19. 21:32 | 7 |
Én bocsi! Nem nektek szántam, hanem az oldal szerkesztőinek!
Nektek gratulálok! Biztos jó buli volt a csütörtökön! Csak így tovább!!! :) |
||
kisherceg | 2008. márc.. 18. 20:34 | 6 |
Bocsi Bikka! A Hegylakók nem tehetnek róla. | ||
Judy | 2008. márc.. 18. 12:21 | 5 |
Előbb-utóbb meg lesz az a stadionos koncert is!!! Elég lelkesedést és kitartást hozzá!!!
A tehetségetek meg van!!!! Az eddigiekhez pedig csak gratulálni tudok!!!!! |
||
bikka | 2008. márc.. 18. 09:32 | 4 |
Jó sokáig volt kint a januári győztes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
U.Zsu | 2008. márc.. 17. 23:43 | 3 |
Gratulálok, csak igy tovább :)) ! | ||
jill65 | 2008. márc.. 17. 11:05 | 2 |
Hát eljutottak ide is a srácok. Csütörtök révén kevesen voltak a MyMusic partin, így nagyobb ismeretségre nem tett szert a zenekar, de egy újabb felkérést kaptak egy bulira a közönség soraiból. Tehát aki eljött annak tetszett. Április második felében sor kerül rá. Addig is hírdetik a fellépéseik időpontját. | ||
titko62 | 2008. márc.. 17. 10:48 | 1 |
A bevezető szövegben a stadionrock hatás elgondolkodtatott, mivel régóta hallgatom a zenéjüket és nekem is eszembe jutott hasonló, hogy milyen lenne egy tágasabb térbe jó hangosítással megszólalniuk. Ezekszerint van benne valami, hogy ez a zene kikívánkozik egy szabadabb területre. Egyszer még erre is sor kerülhet . Remélem, hogy a fiúk is dolgoznak majd érte. | ||