3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » billentyûst keresünk!

Témakörök
Hirdetés
billentyûst keresünk!
Nick2 2012. nov.. 26.  02:54 11
Megfelelő rutinnal rendelkező,képzett budapesti BASSZUSGITÁROST és BILLENTYŰST(nem csak "zongoristát",tehát szeresd alkalmazni a változatos szintetizátor hangszíneket is!) keresünk ,kb.30 éves kortól! Ha fiatalabb vagy legyen biztos egzisztenciád(pl. diákok jelentkezését nem várjuk!),és komoly életfelfogásod! Jelenleg ketten vagyunk(gitáros és dobos),mindketten nagyon elszántak,és nagyon komolyan gondoljuk az együtt zenélést!
A cél dögös,bulizós, pop,rock,funky feldolgozásokat játszani minél igényesebben, és sokat koncertezni.Megfelelő kreativitás esetén később akár néhány sajátot is,de nem ez lesz a fő irányvonal. A legfontosabb cél egy tényleg jól működő,fejlődőképes csapatot összehozni,NORMÁLIS,FELELŐSSÉGTELJES,jó kedélyű emberekkel,akik nagyon szeretnek zenélni,CSAPATJÁTÉKOSOK, és hosszú távon gondolkodnak,akik betartják a szabályokat,és hasonló emberekkel szeretnének együtt zenélni!
Feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod,(kivéve ha a jelenlegiből ki akarsz lépni,pl. működés képtelenség miatt)és ne is tervezz egyszerre több zenekarban való szereplést! Az előző zenekarunk szervezési tapasztalatai alapján havonta 2-3 koncert várható,nem csak Bp-en ,hanem vidéki klubokban,nyáron szabadtéri fesztiválokon,egyéb rendezvényeken is(utazás kisbusszal megoldott).Csak akkor jelentkezz,ha ezt a heti rendszeres próbák mellett probléma mentesen tudod vállalni !
Nem "vendéglátós" zenekart tervezünk,az igényes munkára,igényes hangszerelésekre szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni.Azt kérnénk,hogy ne megélhetési zenészek jelentkezzenek,ne a pénzkereset legyen az elsődleges szempont! A nagy "komolykodás" ellenére azért lényeges,hogy a színpadon mindig jó kedv legyen,és főleg nagy stenk!:) Tehát először a komoly közös munka,és utána jöhetnek a vidám bulik,ez a lényeg! A végleges repertoárt majd a megfelelő énekes megtalálása után alakítjuk csak ki,kezdetben a megfelelő zenészeket keressük,intenzívebben.Ha eleged van a komolytalan zenekarokból akkor nálunk a helyed,de ne feledd,a siker nagyrészt rajtad is fog múlni! Első közös koncertünk(gitáros-dobos) felvételeiből készült mix: [link]
Komoly bemutatkozásokat várunk,a következő email címre: miki120612@hotmail.com


   
Eleanor 2011. júl.. 29.  13:20 10
Budapesti metálzenekar billentyűst keres, jelenleg Nightwish feldolgozásokat játszunk, amint megvan a megfelelő csapat saját számok komponálásába csapunk. Rendszeres próba igényes teremben, koncertezési lehetőségek.

Jelentkezni a 06 30 951 9087-es számon, vagy a bidozoltan@gmail.com email címen lehet.
   
horvathgeza91@yahoo.com 2011. ápr.. 24.  11:50 9
A budapesti Just in Case zenekar keresi igényes, nem kezdő billentyűsét. Eddig van néhány feldolgozás és 1 saját dalunk de a saját dalok írása a cél. Stílus: Vanilla Sky, Muse, The Fray, Paramore, One Republic stb...
Előny, ha szereted a modernebb, elektro-sabb hangzásokat is!!
Korosztály: 18-25
Komoly elképzeléseink vannak a zenével kapcsolatban, ezért csak olyanok jelentkezését várjuk akik szintén így gondolják.

info.justincase@gmail.com
   
Eleanor 2011. márc.. 10.  11:57 8
Lelkes kreatív szintisünket keressük. Próbák Budapesten. Tervek: Nightwish és hasonlók feldolgozása, összeszokás, ismerkedés, majd saját számok. http://roseofsilence.try.hu bidozoltan@gmail.com
   
Paradigm Band 2011. márc.. 9.  22:06 7
Sziasztok!!!
Gothic,/Symphonic metált játszó zenekarunk billentyűst keres!
18-20 év körüliek vagyunk,10-12 éve tanulunk zenélni,nagyon komolyan gondoljuk.olyan embert keresünk,aki szintén komolyan gondolja és nem 1-2 éve játszik.
Demo anyagot tudok küldeni privátban!
Irányvonal:Nightwish, Epica, Within temptation
E-mail: paradigm.music01@gmail.com
Írjatok minél előbb!!!:)
   
Eleanor 2011. márc.. 6.  08:28 6
Sziasztok!

Budapestről vagy környékéről keressük a szintisünket. Tervek: Nightwish és hasonló feldolgozások, majd később saját számok. Referencia ének a profilomon: http://rockerek.hu/Eleanor

Üdv! letskaraoke@gmail.com
   
Tib 2005. márc.. 30.  08:57 5
Billentyüst keresünk!
Az elöbbi hirdetéshez!
A billentyüst Budapeströl vagy környékéröl keressük!!!
   
Tib 2005. márc.. 23.  08:23 4
Biilentyüst keresünk!!!
Billentyüst keresünk Pop/Rock zenéhez! (a stilus még nincs teljesen eldöntve, feldolgozás egyelõre egy-két Red Hot Chili Peppers, aztán saját számok ezerrel!)
Szándékaink NAGYON komolyak, és fellépéseket is tudunk biztositani!!
Felállásunk:gitár (vokál), bassz, dob, ének, és esetleg Te is
elérérhetöségeink:
Karcsi (gitár): johnfrusciante87@freemail.hu
Tibi (bassz): kakas01@freemail.hu
   
Tib 2005. márc.. 23.  08:09 3
Biilentyüst keresünk!!!
Billentyüst keresünk Pop/Rock zenéhez! (a stilus még nincs teljesen eldöntve, feldolgozás egyelõre egy-két Red Hot Chili Peppers, aztán saját számok ezerrel!)
Szándékaink NAGYON komolyak, és fellépéseket is tudunk biztositani!!
Felállásunk:gitár (vokál), bassz, dob, ének, és esetleg Te is
elérérhetöségeink:
Karcsi (gitár): johnfrusciante87@freemail.hu
Tibi (bassz): kakas01@freemail.hu
   
Egylány 2005. febr.. 6.  20:58 2
billentyü
Sziasztok!

BÁLI-Vendéglátói zenekarba jelentkeznék billentyüsnek PÉCSETT!!!!mindegy,hogy milyen stílusban,lehet báli,rock..stbstb.Mindegy csak dobolhassak:-)

Írjatok az emilcímemre!!:-)Mindenkinek köszönöm:B.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky