3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » WEB2 Tribute Band zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláraWEB2 Tribute Band zenekar fóruma
Caca 2007. dec.. 11.  20:26 15
Peti! a pénteki nappal semmi sem lesz, lemondtuk a szervezetlenség miatt... pattognak is miatta, de majd elfáradnak:)
Na, egész sokan lettünk, gyarapodunk:)

Emy 2007. dec.. 11.  20:21 14

&péter& 2007. dec.. 11.  18:38 13
Sziasztok! Jók a képek!
Milesz a Pénteki nappal?

Cap 2007. dec.. 11.  16:30 12
Nos, egész jól néztek ki így a képeken. Együtt a banda!!

keksz 2007. dec.. 11.  15:27 11
nah végre több kép is van:D holnap viszema többi képet.....egyedül érzem magam...:s

keksz 2007. dec.. 7.  18:51 10
hali valakinek nncs fölösleges meghívója a szalagavatóra???? ha valaki tud akkor smsben értesítsen..
vagy hívjon fel!!! köszi

keksz 2007. dec.. 6.  20:17 9
És ha a koncert elötti próba szar akkor tuti a siker a koncerten;)

Cap 2007. dec.. 5.  20:39 8
A jó bulik titka? Heti egy-két zeneóra, 6-8 óra próba, egy jó-hangtechnikus, némi sponzor, kiegészítő foglalkozás a hangszerekkel az ágyban meg reggel mosdás közben a buszon hazafelé, meghallgatni a közönség visszajelzéseit, értékelni a fellépéseken történteket, új nótákat elemezni a feldolgozáshoz, egy kevés technikai háttér, megtanulni az új szövegeket, színpadi mozgással foglalkozni, egy csipetnyi hangképzés, beszédtanárhoz járni, gondozni az együttes imázsát és néha foglalkozni a kedvesekkel, ja és persze még az érettségivel is kell törődni. Ezek csak apróságok ................ a maradék szabad időben nyugodtan lehet henyélni.

keksz 2007. dec.. 5.  19:19 7
Szép jó estét mindenkinek....nos beszéltem a rolival és mondta hogy ha viszek dvd-t akkor kiírja nekünk a képeket meg az összes videót....szal ezért majd csak hétfőn tudom vinni a képeket.....de persze ezt is csak ha nem felejtem el:P

keksz 2007. dec.. 4.  16:19 6
képeket!!!!:D:D:DD

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky